Actie voorwaarden

Actie banner pinksteren 2024

Pinksteractie 2024

Voorwaarden geldig van 17 t/m 20 mei 2024

Bekijk de actievoorwaarden

Sunspa Benelux doet zijn uiterste best om u te voorzien van duidelijk actievoorwaarden met een start en einddatum van de actie.

PER ACTIE EIGEN SPELREGELS

Op de website van Sunspa Benelux worden acties geplaatst ieder met zijn eigen actie voorwaarden. Deze zijn zowel voor alle socials als de website.
Acties kunnen ten alle tijden afwijken per showroom.

Wat zijn acties?

Wij van Sunspa Benelux organiseren acties om onze producten te promoten waarbij we tijdelijke aanbiedingen of voorwaarden opstellen om korting of bijvoorbeeld actie in combinatie met het delen van een foto in de tuin.

Doel van acties

We zetten onze acties in met de volgende doelen:

  1. Bereik vergroten van onze kanalen
  2. Product zichtbaar te maken door ervaringen van klanten te delen
  3. U prikkelen voor uw (eerste) aankoop

Toestemming

Door deel te nemen aan de acties geeft u automatisch toestemming om het beeldmateriaal wat u deelt te mogen hergebruiken voor commerciële doeleinde.
Wil u dit niet wordt u ook uitgesloten van deelname van acties van Sunspa Benelux. Met uitzondering van dat u niet persoonlijk genoemd word, maar wij het ingezonden beeldmateriaal wel mogen gebruiken zonder u daarbij te vernoemen. Lees voor verdere toepassingen de betreffende actievoorwaarden.

Wijzigingen

Sunspa Benelux behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de actievoorwaarden pagina (betreft niet de actie specifiek). Deze verklaring is voor het laatst opgemaakt op 24 mei 2024.