Afvallen met een zwemspa

Een zwemspa biedt “the best of both worlds”. Zo heeft het alle voordelen van een zwembad en een Jacuzzi in één. U kunt uw baantjes trekken of juist intensief tegen de krachtige waterstralen in zwemmen in het zwemgedeelte of kiezen om heerlijk te relaxen in het Jacuzzi gedeelte met massagestralen en bubbels. Een bijkomend voordeel van een zwemspa ten opzichte van een zwembad is dat een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte in beslag neemt. Ook in de wat kleinere tuinen kan een zwemspa al geplaatst worden.

Een zwemspa of swimspa is een uniek wellnessproduct om een diversiteit aan oefeningen in uit te voeren. Denk aan (fitness)oefeningen als lopen, rennen, rekken, roeien, krachttraining enz. Deze fitness oefeningen versterken het lichaam dankzij de gewichtsloosheid die u ervaart in het water. Ook is het warme water en zachte stroming buitengewoon goed voor rehabilitatie en herstel van blessures.

De krachtige jets installatie in een zwemspa zorgt voor een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. Dit zorgt voor natuurlijke gevoel van stromend zwemwater. In de zwemspa’s kunnen deze jets zelfs worden aangepast aan het fysieke vermogen. Dit maakt dit unieke wellness product zowel voor de minder geoefende zwemmen als voor de meest enthousiaste sporters een uniek trainingsproduct.

Om de ervaring compleet te maken zijn de zwemspa modellen van Sunspa tevens voorzien van diverse extra’s zoals een muzieksysteem, LED verlichting en een waterval.

In het Amerikaanse programma Extreme Makeover WeightLoss Edition gaat een kandidaat de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. De Personal Trainer van het programma drilt haar met een strak trainingsschema en maakt hierbij ook gebruik van een zwemspa. Met verschillende shots is te zien wat de impact is van de krachtige tegenstroom op haar lichaam.

Bekijk hier de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=xXES1FgZqBQ