Barry Hay neemt Jacuzzi

Eind juli ruilde Silvan Stoet van Veronica’s Grote Ruil Actie zijn laatste donatie, een bedrijfsuitje bij Coronel in Huizen, voor een jacuzzi van Sunspa. De Jacuzzi die Sunspa heeft geschonken aan Veronica’s Grote Ruil Actie is de Fox Spa Eternal, het absolute paradepaardje en zoals gezegd de meest luxueuze buitenspa op de markt. De verkoopprijs van de Fox Spa Eternal is € 12.995,-.

Even leek het erop dat onze jacuzzi niet meer werd overboden, maar onlangs is het Silvan Stoet dan toch gelukt. Niemand minder dan Barry Hay (zanger van de Nederlandse rockband Golden Earring) heeft de Fox Spa Eternal in gebruik genomen en geruild tegen een exclusief optreden van Barry Hay himself.

Luister hier hoe de deal tot stand is gekomen!

Bieden op Barry Hay

Elk weekend zamelt Silvan Stoet, DJ van Radio Veronica, tussen 12.00 en 13.00 uur met Veronica’s Grote Ruil Actie geld in voor het Longfonds. De “grote” vraag bij de ruil actie is of je door steeds iets te ruilen uiteindelijk iets groots en waardevols kunt overhouden?

De opbrengst van het object of voorwerp dat na alle ruil acties overblijft wordt in het geheel aan het Longfonds geschonken. Het doel is uiteraard om met de ruil actie er naar te streven om uiteindelijk een zo groot mogelijk bedrag over te houden en hiermee het Longfonds te steunen.

Wil je als bedrijf kans maken op een exclusief optreden van Barry Hay? Ga dan voor meer informatie naar de Grote Ruil actie en steun het Longfonds! Of bekijk de deelname van Sunspa aan Veronica’s Grote Ruil Actie.