Sunspa draagt bij aan wens Mike

Twee maanden terug werd Sunspa Benelux door de vrijwilligersorganisatie Make-A-Wish Nederland benaderd. Make-A-Wish vertelde het bijzondere en aangrijpende verhaal van Mike, een 11-jarige jongen die herstellende is van leukemie. Het verhaal van Mike greep Sunspa Benelux zo aan dat we graag ingingen op de felbegeerde wens van Mike: Een eigen Jacuzzi in zijn tuin.

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst.die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Mike’s wens in vervulling

Hieronder vatten we de dag samen dat Mike’s wens in vervuling is gegaan:

Mike is elf jaar oud en heeft een heel intensief traject van chemokuren achter de rug. Als hij thuis op de bank zijn liefste wens vertelt, begint hij spontaan te stralen. Het idee alleen al aan een jacuzzi in de tuin, waar hij heerlijk met vrienden in kan, geeft hem nieuwe energie. Op 8 augustus 2016 is het zover en laat Make a Wish zijn wens in vervulling gaan.

Het is nog heel vroeg als er een wagen volgeladen met een jacuzzi het erf op rijdt. Mike is er als de kippen bij om te kijken wat er allemaal gaat gebeuren. Zodra de jacuzzi van de wagen gekanteld wordt, klinkt er meteen een vreugde kreet ‘ohhhhhh, wat is ie mooi!’.

Ook wijst Mike meteen aan waar zijn plekje gaat worden in het bad. Terwijl hij bij zijn vader in z’n armen springt, horen we hem zachtjes zeggen ‘it’s a beautiful day’ en dat terwijl de dag nog maar net begonnen is.

Met z’n allen zorgen ze ervoor dat de jacuzzi op de juiste plaats komt te staan. Barry van Sunspa Benelux sluit alles aan en dan mag Mike het eerste water erin laten lopen. Het duurt wel even voordat zo’n groot bad vol is. Daarom rijdt er taxibusje voor om het gezin weg te brengen naar de Watertuin. Hier genieten ze uitgebreid van een heerlijk ontbijt en wat leuk dat ze in de vijver naast hun tafel meteen de vissen kunnen voeren. Op de terugweg naar huis krijgen alle kinderen een badjas. Zo zijn ze helemaal klaar voor de eerste duik in de nieuwe jacuzzi.
Maar eerst de officiële opening van de jacuzzi en daarvoor zijn speciale gasten uitgenodigd. Mike z’n vrienden staan hem bij thuiskomst al op te wachten, in zwembroek uiteraard. Zij overhandigen hem een schaar om het lint door te knippen. Butler Theo ontkurkt de champagne en als dan de prachtige taart van Crazy Cakes wordt aangesneden is het feestje compleet.

Over de rode loper Dan is het tijd voor de eerste duik. Via de rode loper lopen de kinderen, met Mike voorop, richting de jacuzzi om daar met veel gespetter in te duiken. Ze passen er allemaal precies in en met z’n zevenen hebben ze de grootste lol! Mike zit trots in het midden en zijn glimlach is niet van zijn gezicht te krijgen.

Wanneer hij van al dat gebubbel dorst krijgt, geeft hij een slinger aan de bel en meteen wordt hij van heerlijke limonade voorzien. Alleen wanneer ze trek krijgen, moeten ze het bad even uit. Maar hoe leuk is het dat je je eigen pizza mag bakken in een pizzarette. De jacuzzi blijft toch lekker in de tuin staan, dus ze kunnen er zo vaak in en uit als ze willen. Mike zorgt er wel voor dat de sleuteltjes in goede handen blijven: ‘die leg ik elke nacht lekker onder mijn kussen’.