• Facebook actie

    Jacuzzi jets

Facebook actie: WIN EEN LAY-Z-SPA TAHITI

Sunspa Benelux komt weer met een spetterende Facebook actie! We verloten een Lay-Z-Spa Tahiti Airjet!

Wie weet geniet u dit jaar nog van uw eigen opblaasbare spa. Ziet u dit al voor u, doe dan mee met onze LIKE & DEEL actie op onze Sunspa Benelux Facebook pagina.

Na een drukke werkdag heerlijk alleen, met uw partner of met het gehele gezin genieten van de  Lay-Z-Spa Tahiti Airjet. Het kan allemaal! Deze opblaasbare spa biedt namelijk plaats aan 4 tot 6 personen en is voorzien van maar liefst 81 massagejets!

Daarnaast is de Lay-Z-Spa Tahiti voorzien van alle denkbare features. Zo is de opblaasbare spa voorzien van LED verlichting, heeft de vloer een mozaïeke afwerking en u kunt het water tegelijkertijd laten verwarmen en laten bubbelen.

Kortom, de Lay-Z-Spa Tahiti heeft alles wat u nodig heeft om heerlijk te ontspannen en te genieten!

Lay-Z-Spa Tahiti Airjet

Bent u binnenkort de gelukkige winnaar van de Lay-Z-Spa Tahiti Airjet? Hieronder sommen we graag nog wat meer informatie op over deze unieke opblaasbare spa (ook wel opblaasbare Jacuzzi genoemd).

Om de Lay-Z-Spa Tahiti Airjet (inclusief motorblok) te kunnen plaatsen heeft u ruimte nodig van ten minste 251 cm breed. De spa heeft een ronde vorm en is aan de buiten- en binnenkant licht grijs afgewerkt.

Alle Lay Z Spa’s hebben stevige TriTechTM-muren die niet doorzakken als je er tegenaan leunt. Het motorblok is los te koppelen en bevat een pomp die het water filtert en de spa opblaast. Op het motorblok vind u een display waarmee u alle functionaliteiten van de Lay-Z-Spa Tahiti Airjet kunt bedienen.

Het opbergen, water verversen of verplaatsen van de spa gaat eenvoudig middels de aanwezige handvaten. Daarnaast heeft de spa een afvoerklep om het aanwezige water gemakkelijk weg te laten lopen.

Ten slotte krijgt u ook een hoes bij de spa. Zo kunt u de warmte van het water vasthouden en het water beschermen tegen vuil en stof.

✓ De winnaar van onze Facebook actie wordt bekend gemaakt op vrijdag 26 oktober
✓ Like de Sunspa Benelux Facebook pagina
✓ Laat in een reactie weten waarom u wilt winnen & maak kans!
✓ Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door- of is geassocieerd met Facebook