• Facebook winnaar

    Jacuzzi jets

DE WINNAAR IS…

Leroy Poos van harte gefeliciteerd met uw prijs! Helaas niet gewonnen? Niet getreurd, in de toekomst zullen wij meerdere win-acties houden.

Graag ontvangen we een privébericht op Facebook of via e-mail op info@sunspabenelux.nl met uw NAW + contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op betreft het ophalen van uw prijs.

Lay-Z-Spa Tahiti Airjet

Na een drukke werkdag heerlijk alleen, met uw partner of met het gehele gezin genieten van de  Lay-Z-Spa Tahiti Airjet. Het kan allemaal! Deze opblaasbare spa biedt namelijk plaats aan 4 tot 6 personen en is voorzien van maar liefst 81 massagejets!

Daarnaast is de Lay-Z-Spa Tahiti voorzien van alle denkbare features. Zo is de opblaasbare spa voorzien van LED verlichting, heeft de vloer een mozaïeke afwerking en u kunt het water tegelijkertijd laten verwarmen en laten bubbelen.

Om de Lay-Z-Spa Tahiti Airjet (inclusief motorblok) te kunnen plaatsen heeft u ruimte nodig van ten minste 251 cm breed. De spa heeft een ronde vorm en is aan de buiten- en binnenkant licht grijs afgewerkt.

Alle Lay Z Spa’s hebben stevige TriTechTM-muren die niet doorzakken als je er tegenaan leunt. Het motorblok is los te koppelen en bevat een pomp die het water filtert en de spa opblaast. Op het motorblok vind u een display waarmee u alle functionaliteiten van de Lay-Z-Spa Tahiti Airjet kunt bedienen.

Het opbergen, water verversen of verplaatsen van de spa gaat eenvoudig middels de aanwezige handvaten. Daarnaast heeft de spa een afvoerklep om het aanwezige water gemakkelijk weg te laten lopen.

Ten slotte krijgt u ook een hoes bij de spa. Zo kunt u de warmte van het water vasthouden en het water beschermen tegen vuil en stof.