Een spa kopen

Bent u van plan een spa te kopen of bent zich nog aan het oriënteren? Op deze pagina sommen we graag nog enige informatie op over dit unieke wellness product.

Een spa (en daarmee bedoelen we niet het spa merk Jacuzzi ®) of bubbelbad is van origine bedoeld om buiten te gebruiken, denk aan de tuin of buitenterras. Omdat het een niet seizoensgebonden product is kan er het hele jaar gebruikt van gemaakt worden. Dit komt mede door de vaste watertemperatuur, die meestal rond 38 graden Celsius is. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat de therapeutische effecten in de koudere maanden zelfs het grootst zijn.

Goed voor uw gezondheid

In onze hedendaagse maatschappij gaan mensen steeds meer bewust op zoek naar ontspanning en balans. De hoge werkdruk van uw baan, een druk gezinsleven en daarnaast ook nog eens sociale verplichtingen. Nauwelijks komt men nog toe aan een moment van echte rust. Uit onderzoek bl lijkt zelfs dat 75% van alle huisartsbezoeken te maken heeft met stressklachten. Gelukkig bestaan er tal van producten en mogelijkheden die stress verminderend kunnen werken. Een spa of buitenspa is hier een mooi voorbeeld van. Een uniek (wellness) product dat volledige ontspanning geeft voor uw lichaam en geest.

U heeft vast al weleens over een spa of bubbelbad gehoord en misschien heeft u er zelfs al eens in mogen vertoeven. Er zijn maar weinig mensen die hier vervolgens een negatieve ervaring aan hebben overgehouden. Lekker relaxen, heerlijk warme bubbels, super ontspannend. Dat is wat men in de meeste gevallen ervaart na een sessie in een bubbelbad.

Naast pure ontspanning heeft het vertoeven in een bad met bubbels ook tal van positieve effecten op de lichamelijke gezondheid. Zo hebben mensen met reuma en artritis of mensen met pijn de ledematen positieve resultaten geboekt bij het gebruik maken van een spa.

Het warme water in het bad zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop optimaal stimuleert. Deze vermindering van druk op uw spieren zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen waardoor pijn wordt gereduceerd. Een spa bubbelbad kopen is een echte aanrader voor pure ontspanning en welzijn!

Jarenlang plezier

Veel mensen denken nog steeds dat het aanschaffen van een spa bubbelbad voor buiten onmogelijk is omdat het onbetaalbaar is en veel onderhoud met zich mee brengt. Beide beweringen zijn echter onjuist. Uiteraard is het kopen van een bubbelbad niet iets wat u dagelijks doet en het blijft een behoorlijk bedrag wat u betaalt.

Echter biedt Sunspa voor bijna iedere portemonnee een droombad aan. In ons assortiment vindt u diverse modellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Daarnaast geldt bij Sunspa de regel: U krijgt altijd een betere deal dan bij de concurrent! Zo bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook behoeft een spa bubbelbad, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zwembad, zeer weinig onderhoud. Met waterbehandelingsproducten zoals chloor en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten kunt u het water in het bad schoon houden. Hierdoor kunt u optimaal en jarenlang blijven genieten van uw eigen wellnessplekje in/om het huis.

Showrooms Sunspa