• Jacuzzi kopen

Jacuzzi kopen

Een Jacuzzi kopen… wie zou dat niet willen! Een eigen Jacuzzi of spa in de tuin betekent genieten van heerlijk verwarmd water, bubbels en massagejets. Er zijn maar weinig mensen die hier van dromen. Echter is deze droom misschien wel dichterbij dan u zou denken.

Maar wat is een Jacuzzi of spa nu eigenlijk? En is er een verschil tussen een Jacuzzi kopen of een spa kopen? En wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van een Jacuzzi?

Om te beginnen is een spa ofwel spa bubbelbad een benaming voor een”bad” voorzien van verwarmd water, massagejets en bubbels. In de volksmond wordt een spa bubbelbad ook wel een Jacuzzi genoemd.

De naam Jacuzzi is echter een merknaam, afkomstig van de gebroeders Jacuzzi die het gelijknamige bedrijf Jacuzzi ® hebben opgericht. Zij waren in 1915 de eerste die een bad met verwarmd water en een hydrotherapie pomp ontwikkelden.

De naam Jacuzzi is zo bekend onder het grote publiek dat het zelfs in de Dikke van Dale is opgenomen. De omschrijving in de Dikke van Dale luidt: “Een warm bad waardoor luchtbellen door het water worden geblazen”.

De prijs van een Jacuzzi

Zoals gezegd is het kopen van een Jacuzzi voor veel mensen een droom. Veel mensen denken echter nog steeds dat een Jacuzzi kopen of spa bubbelbad kopen onmogelijk is. Ook horen we vaak dat een Jacuzzi veel onderhoud (en onderhoudskosten) met zich mee brengt en dat de energiekosten al snel de pan uit rijzen. Graag lichten we dit nader toe.

Allereerst klopt het natuurlijk dat het kopen van een Jacuzzi of spa bubbelbad niet iets is wat u dagelijks doet. Het is en blijft een grote uitgave. Echter biedt Sunspa voor bijna iedere portemonnee een passend spa model aan. Zo hebben wij verschillende lijnen met bijbehorende spa modellen in ons assortiment.

De Enjoy Spa’s, ook wel bekend als onze instapmodellen, zijn al verkrijgbaar voor € 2.995,-. Wilt u liever meer opties? Kijk dan eens naar onze Sunspa, MySpa en Fox Spa lijn. Deze modellen zijn duurder, maar beschikken over alle denkbare opties en features. U kunt bij Sunspa Benelux dus altijd een spa vinden die past bij uw persoonlijke wensen en budget.

Kenmerkend voor een spa bubbelbad is dat dit wellnessproduct juist weinig onderhoud behoeft. U hoeft dus ook geen hele dure onderhoudsproducten te kopen. Deze stelling is dus absoluut ongegrond en onjuist.

Bent u benieuwd naar welk spa model bij uw budget en uw wensen past? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. Bij Sunspa Benelux krijgt u naast de beste kwaliteit, service en garantie ook altijd de beste spa deal.

Jacuzzi kopen voor uw gezondheid

Een Jacuzzi of spa bubbelbad is een uniek product voor uw gezondheid. Het aanwezige warme water zorgt voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop stimuleert.

Deze vermindering van druk op uw spieren zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen waardoor pijn wordt gereduceerd. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de combinatie van warm water, bubbels en massage (geproduceerd door de aanwezige massagejets) kan bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van klachten bij o.a. atrose, atritis, fibromyalgie, rug- en nekklachten, pijn in spieren en gewrichten en stress. Een spa bubbelbad of Jacuzzi kopen is dan ook een echte aanrader voor uw gezondheid en welzijn!

Omdat het een niet seizoensgebonden product is kunt u er het hele jaar gebruik maken. Dit komt mede door de vaste watertemperatuur, die meestal rond 38 graden Celsius is. Echter kunt u deze temperatuur natuurlijk ook lager instellen, ideaal voor in de warmere zomermaanden.

Zo biedt een spa of Jacuzzi u de mogelijkheid even lekker af te koelen. In de koudere wintermaanden kunt u de temperatuur tot maximaal 40 graden Celsius verhogen. Wat veel mensen niet weten is dat juist in de koudere maanden van het jaar, de effecten op de gezondheid het grootst zijn. Het hele jaar door kunt u dus genieten van dit unieke wellnessproduct.

Het onderhouden van een Jacuzzi

Een spa bubbelbad of Jacuzzi behoeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zwembad, zeer weinig onderhoud.

Met waterbehandelingsproducten zoals chloortabletten en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten waaronder pH, kunt u het water in uw spa schoon en gezond houden. We adviseren daarnaast om het water in uw spa 2 tot 3 keer per jaar te verversen.

Bij bijna al onze spa modellen is een spa cover inbegrepen. Deze cover biedt bescherming tegen vuil van buitenaf (denk aan zand, bladeren enz.) en zorgt voor een optimalisatie isolatie omdat de gehele spa wordt afgesloten.

Zodoende heeft u geen warmteverlies en blijft het water op de gewenste temperatuur. Niet geheel onbelangrijk, uw bespaart hierdoor ook op uw energiekosten.

Zo kunt u zorgeloos bubbelen en jarenlang blijven genieten van uw eigen wellnessplekje in/om het huis.

Voordelen van een Jacuzzi kopen

In onze hedendaagse maatschappij gaat men steeds bewuster op zoek naar ontspanning. Door de hoge werkdruk, een druk gezinsleven en daarnaast ook nog sociale verplichtingen, komt men nauwelijks nog toe aan een moment van echte rust. Een spa of Jacuzzi biedt u wel de gewilde rust en ontspanning.

Vertoeven in een spa, of dit nu dagelijks of wekelijks is, biedt u totale ontspanning, welzijn en plezier. De grootste voordelen van een Jacuzzi of spa bubbelbad zijn de weldadige effecten op de gezondheid en welzijn, u kunt het gehele jaar door heerlijk genieten en het behoeft zeer weinig onderhoud.

Hieronder sommen we enkele voordelen van een spa of Jacuzzi kopen op:

  • Vermindert stress
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Ontspant spieren en gewrichten
  • Aromatherapie mogelijk
  • Het hele jaar door genieten
  • Plezier en ontspanning voor iedereen
  • Behoeft weinig onderhoud
  • Eyecatcher in uw tuin

Welke Jacuzzi moet ik kopen?

In ons spa bubbelbaden assortiment, ook wel Jacuzzi modellen genoemd, vindt u meer dan 45 verschillende spa’s. Al onze spa modellen variëren in grootte, aantal zit- en ligplaatsen, aantal massagejets en inbegrepen opties. Welk model het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Wilt u bijvoorbeeld alleen met uw partner kunnen genieten van een spa dan is een kleiner model met bijvoorbeeld 2 ligplaatsen of 2 zitplaatsen en 1 ligplaats een optie.

Wilt u juist met het gehele gezin lekker bubbelen, dan is een groter model met bijvoorbeeld 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen meer geschikt. Voor iedereen is er een passend en geschikt model.

Vaak horen we: “Ik wil een spa of Jacuzzi kopen”. Echter is het aanschaffen van een spa niet zo maar een kwestie van een model kiezen. Ieder spa model is immers anders.

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en vrijblijvend advies en helpen u bij het uitzoeken van een spa die bij u past.

Ook voor infrarood sauna of barrelsauna modellen bent u bij Sunspa op het juiste adres.