Jacuzzi kopen

Een Jacuzzi kopen… wie wilt dat nu niet? Een eigen Jacuzzi of spa in de tuin betekent genieten van heerlijk verwarmd water, bubbels en massagejets.

Er zijn veel mensen die hier van dromen, en deze droom is misschien zelfs wel dichterbij dan u zou denken.

Spa of Jacuzzi kopen?

Maar wat is een Jacuzzi of spa nu eigenlijk? Om te beginnen is een spa, ofwel spa bubbelbad, een benaming voor een ‘’bad’’ voorzien van verwarmd water, massagejets en bubbels.

In de volksmond wordt het ook wel een Jacuzzi genoemd. De naam Jacuzzi is echter een merknaam. Jacuzzi is alleen zo bekend dat er zelfs een definitie van luidt: “een warm bad waardoor luchtbellen door het water worden geblazen.”

Bent u benieuwd naar welk spa model bij uw budget en uw wensen past? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom.

Bij Sunspa Benelux krijgt u naast de beste kwaliteit, service en garantie ook altijd de beste spa deal.

Sunspa Jacuzzi met gazebo
Sunspa Jacuzzi in Eindhoven

De prijs van een Jacuzzi

Veel mensen denken nog steeds dat een Jacuzzi of spa kopen onmogelijk is, het veel onderhoud, onderhoudskosten en energiekosten met zich mee brengt, terwijl deze gedachtes niet kloppen.

Het is waar dat het kopen van een Jacuzzi of spa een grote uitgave is, maar Sunspa biedt voor bijna iedere portemonnee een passend spa model aan. Zo zijn de Enjoy Spa’s al verkrijgbaar voor € 2.995,-.

De Sunspa, MySpa en Fox Spa lijnen zijn perfect als u meer opties en features wilt en meer geld kunt uitbesteden. U kunt bij Sunspa Benelux dus altijd een spa vinden die past bij uw persoonlijke wensen en budget.

Kenmerkend voor een spa is eveneens dat het juist weinig onderhoud behoeft. U hoeft dus ook geen hele dure onderhoudsproducten te kopen.

Gezondheid en welzijn

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de combinatie van warm water, bubbels en massage kan bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van klachten (zoals stress, rug- en nekklachten, atrose, atritis en fibromyalgie).

Het aanwezige warme water zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop stimuleert. Dit zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Een spa of Jacuzzi kopen is dan ook een echte aanrader voor uw gezondheid en welzijn!

U kunt het gehele jaar genieten van dit unieke wellnessproduct, omdat het niet seizoensgebonden is. Dit komt mede door de vaste watertemperatuur (rond de 38 ℃). U kunt deze temperatuur zelf ook lager of hoger (tot maximaal 40 ℃) instellen.

Wat veel mensen niet weten is dat juist in de koudere maanden van het jaar, de effecten op de gezondheid het grootst zijn.

Jacuzzi waterval
Buiten jacuzzi geplaatst in Brugge

Onderhoud van een Jacuzzi

Een spa of Jacuzzi behoeft zoals eerder vermeld zeer weinig onderhoud. Met waterbehandelingsproducten zoals chloortabletten en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten waaronder pH, kunt u het water in uw spa schoon en gezond houden. We adviseren daarnaast om het water in uw spa 2 tot 3 keer per jaar te verversen.

Daarnaast is bij bijna al onze spa modellen een spa cover inbegrepen. Deze cover biedt bescherming tegen vuil van buitenaf en zorgt voor een optimalisatie isolatie omdat de gehele spa wordt afgesloten.

Zodoende heeft u geen warmteverlies en blijft het water op de gewenste temperatuur. Niet geheel onbelangrijk, u bespaart hierdoor ook op uw energiekosten.

Voordelen van een Jacuzzi kopen

In onze hedendaagse maatschappij komt men nauwelijks toe aan een moment van echte rust. Vertoeven in een spa biedt u de gewilde totale rust, ontspanning, welzijn en plezier.

Enkele voordelen van een spa of Jacuzzi kopen:

  • Vermindert stress
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Ontspant spieren en gewrichten
  • Aromatherapie mogelijk
  • Het hele jaar door genieten
  • Plezier en ontspanning voor iedereen
  • Behoeft weinig onderhoud
  • Eyecatcher in uw tuin
Buiten jacuzzi geplaatst in Brugge
Buiten jacuzzi geplaatst in Brugge

Welke Jacuzzi moet ik kopen?

In ons spa bubbelbaden assortiment, ook wel Jacuzzi modellen genoemd, vindt u meer dan 45 verschillende spa’s. Al onze modellen variëren in grootte, aantal zit- en ligplaatsen, aantal massagejets en inbegrepen opties. Welk model het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Is de Jacuzzi voor u en uw partner? Dan is een kleiner model met bijvoorbeeld 2 lig- of zitplaatsen en 1 ligplaats een optie. Is de Jacuzzi voor het hele gezin, dan is een groter model met bijvoorbeeld 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen meer geschikt. Voor iedereen is er een passend en geschikt model.

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk en vrijblijvend advies en helpen u bij het uitzoeken van een spa die bij u past.

Veel gestelde vragen:

Waar moet ik op letten voordat ik een Jacuzzi ga kopen?

Bij het kopen van een Jacuzzi moet u letten op verschillende dingen. Zo variëren Jacuzzi's in grootte, zit- en ligplaatsen, jets en opties. Welk Jacuzzi model het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wat kost een Jacuzzi?

De prijs van een Jacuzzi is geheel afhankelijk van het type Jacuzzi. Zo zijn onze basic uitgevoerde Enjoy Spa modellen al verkrijgbaar vanaf € 2.895,-. Wilt u meer luxe en mogelijkheden dan kiest u al snel voor onze Fox Spa modellen.

Wat kost het onderhoud van een Jacuzzi?

Een Jacuzzi of spa behoeft zeer weinig onderhoud. Met waterbehandelingsproducten zoals chloortabletten en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten waaronder pH, kunt u het water in uw spa schoon en gezond houden.

Buiten jacuzzi geplaatst in Brugge