Opblaasbare spa kopen

De opblaasbare spa modellen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet voor niets want opblaasbare spa’s bieden u een waar spa gevoel. Het zijn namelijk niet zomaar een opblaasba zwembad met massagejets.

De opblaasbare spa’s van Lay-Z-Spa zijn volledig gericht op comfort, welzijn en gebruiksgemak. En dit maakt deze modellen dan ook bijzonder en aantrekkelijk.

In een Lay-Z-Spa komt alles terug van een “echte” spa (wat door het grote publiek vaak een Jacuzzi ® wordt genoemd – naar het gelijknamige spa merk Jacuzzi ®), denk aan massagejets, besturingssysteem en pomp. Een opblaasbare bubbelbad biedt natuurlijk niet de absolute wellness luxe zoals een buiten bubbelbad, maar toch komt het dicht in de buurt.

De aanwezige jets zorgen voor de welbekende massage en bubbels waar u heerlijk van kunt genieten. De meeste opblaasbare Jacuzzi’s bieden ruimte aan 2 tot 6 personen, u kunt dus genieten met heel het gezin of familie en vrienden. De compacte vorm van een opblaas spa zorgt ervoor dat hij minder ruimte in beslag neemt dan een Jacuzzi en dus ook in kleine tuinen en zelfs in huis geplaatst kan worden.

Een opblaasbare spa is vooral geschikt voor mensen die voor een kortere tijd willen genieten van het gevoel van wellness in / om het huis, minder tijd hebben voor het onderhoud, een kleinere ruimte hebben en minder willen uitgeven voor een spa.

Opblaasbare spa modellen

Denkt u eraan om een opblaasbare spa te kopen, kom dan eens een kijkje nemen bij één van de showrooms voor het bekijken van al onze opblaasbare spa modellen.

In ons opblaasbare spa assortiment vindt u uitsluitend modellen van Lay-Z-Spa, het absolute topmerk op het gebied van opblaasbare spa’s / bubbelbaden.

In onze showrooms in Nederland of België kunt u alle modellen bekijken en geheel vrijblijvend uit proberen.

Voordelen opblaasbare Jacuzzi

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk op te zetten en af te breken

Overal te gebruiken

Eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen

Onderhoudsvriendelijk

Vergt zeer weinig onderhoud en is makkelijk schoon te maken

Altijd plezier

Niet seizoensgebonden en kan het hele jaar gebruikt worden