Radio Veronica – Grote Ruil Actie

Elk weekend zamelt Silvan Stoet, DJ van Radio Veronica, tussen 12.00 en 13.00 uur met Veronica’s Grote Ruil Actie geld in voor het Longfonds. De “grote” vraag bij de ruil actie is of je door steeds iets te ruilen uiteindelijk iets groots en waardevols kunt overhouden?

De opbrengst van het object of voorwerp dat na alle ruil acties overblijft wordt in het geheel aan het Longfonds geschonken. Het doel is uiteraard om met de ruil actie er naar te streven om uiteindelijk een zo groot mogelijk bedrag over te houden en hiermee het Longfonds te steunen.

Sunspa Benelux doet graag mee met De Grote Ruil Actie van Radio Veronica ten gunste van het Longfonds en sponsort de meest luxe Jacuzzi uit ons assortiment.

Fox Spa Eternal

De Jacuzzi die wordt geschonken aan de actie is de Fox Spa Eternal, het absolute paradepaardje en zoals gezegd de meest luxueuze buitenspa op de markt. De verkoopprijs van de Fox Spa Eternal is € 12.995,-.

De Fox Spa Eternal is een Jacuzzi geschikt voor 5 personen en beschikt over 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen. De Jacuzzi beschikt over maar liefst 91 massagejets voor een heerlijke, diep doordringende massage en heeft de meest luxe opties zoals een waterval, airblower, LED verlichting, muziekaansluting met pop-up speakers, subwoofer, onderwater verlichting en LED hoekverlichting. Je mag dus wel stellen dat de Fox Spa Eternal de letterlijke betekenis van wellness biedt.

We zijn erg benieuwd wat het volgende item gaat worden dat wordt geruild tegen deze top Jacuzzi. We hopen uiteraard dat dit weer overtreffend is, dit alles ten goede van het Longfonds.