Sunspa Benelux sponsort Make A Wish Foundation

Sunspa Benelux sponsort Make A Wish Foundation

Sunspa Benelux Gent heeft in samenwerking met de Make-A-Wish Foundation® Belgium-Vlaanderen invulling gegeven aan een bijzondere wens.

Via de Make-A-Wish Foundation® vernam Sunspa Benelux over de wens van de 7-jarige Moyra en gaf hier graag gehoor aan.

Haar allergrootste wens was een bubbelbad in haar eigen tuin, waar ze kan pletsen, stoeien, spelen, kopje onder gaan, relaxen, chillen, drijven, gillen, gieren, schaterlachen, enzovoort.

Sunspa Benelux wilde graag gehoor geven aan deze wens en doneerde Moyra dan ook haar graag gewilde jacuzzi.

Over de Make-A-Wish Foundation®

De Make-A-Wish Foundation® (in Nederland ook bekend onder de naam Doe Een Wens Stichting) werd in 1980 opgericht in de Verenigde Staten en is inmiddels aanwezig in 36 landen, verspreid over 5 continenten.

De doelstelling van de Make-A-Wish Foundation is het vervullen van de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Ze tracht het wenskind en zijn familie een onvergetelijk moment te bezorgen om even alle zorgen, twijfels en verdriet te vergeten. Make-A-Wish betrekt de gehele familie bij het gebeuren en maakt van de invulling van de wens een onvergetelijk moment.

Verslag

Sunspa Benelux is blij bij te hebben kunnen dragen aan de wens van Moyra. Bekijk het Make-A-Wish Wensvervulling rapport voor een verslag van de dag dat Moyra’s wens in vervulling ging.

Sunspa blog Make A Wish