Jacuzzi Mechelen

Voor het kopen van een jacuzzi in Mechelen bent u bij Sunspa Benelux op het juiste adres. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten jacuzzi’s en zwemspa’s voor thuis. Weet u niet zo goed welk type jacuzzi bij u past? Onze specialisten helpen u graag.

Contact Openingstijden Adres Team

Contactgevens

Wilt u graag met Sunspa Mechelen in contact komen omdat u een vraag heeft of advies over jacuzzi’s wilt? We zijn eenvoudig bereikbaar via de onderstaande contactgegevens. We helpen u graag en zo snel mogelijk.

Openingstijden

Uitzondering:
Zondag 21 juli gesloten wegens feestdag

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11.00 – 16.00 uur
Donderdag 11.00 – 16.00 uur
Vrijdag 11.00 – 16.00 uur
Zaterdag 11.00 – 16.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

Adres showroom Mechelen

Motstraat 60A
2800 Mechelen – België
Route plannen →

Team Sunspa Mechelen

Dre

Verkoopadviseur

Linsey

Verkoopadviseur

werknemer sunspa benelux

Rico

Installateur

werknemer sunspa benelux

Chai

Installateur

DÉ NUMMER 1 IN JACUZZI’S IN BELGIË

Jacuzzi kopen in Mechelen

Voor het kopen van een jacuzzi in Mechelen bent u bij Sunspa Benelux op het juiste adres. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten jacuzzi’s en zwemspa’s voor thuis. Weet u niet zo goed welk type jacuzzi bij u past? Onze specialisten helpen u graag. Bekijk ons assortiment online of bewonder de jacuzzi’s in het echt in onze showroom. Kiest u voor een Sunspa jacuzziEnjoy Spa jacuzziMySpa jacuzzi of een Fox Spa jacuzzi? Bij Sunspa Benelux kiest u altijd voor topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Fijne ervaring gehad met sunspa te Mechelen. Eerste verkendende gaan opdoen en informatie inwinnen. Na tweede bezoek toch een jacuzzi besteld dankzij de zeer vriendelijke verkoper. Alle nodige uitleg gekregen over de werking en naservice.

Dhr. Borghys

Zeer vriendelijk, snelle levering en plaatsing. Alles verliep zoals het gepland was. De persoon die de jacuzzi kwam plaatsen was zeer vriendelijk. Zeeer goede service en uitleg nadien! Wij raden deze zeker aan aan. De coverlift, cover en producten kregen we er zo bij, zeer tevreden!

Mvr. Shauni Verelst

Wij hebben onze infraroodsauna gekocht in Mechelen en zijn super geholpen door de verkoper. Week later werd de sauna al geleverd dus wij zijn helemaal tevreden!!

Mvr. Marie

Ik heb een klein probleem gehad met de radio van de sauna. De bedrijfseigenaar heeft mijn persoonlijk opgebeld om het probleem op te lossen. Een bedrijfseigenaar met een hart op de juiste plaats. Zeker een aanrader om daar een infrarood sauna te kopen.

Dhr. Ronny

Wij hebben in februari onze Jacuzzi van Sunspa gekocht bij toonzaal Mechelen. Uitstekend geholpen door de verkoper die alle de tijd voor ons nam. Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt.

Dhr. Vanderborght

Vorige week is onze zwemspa geleverd en we zijn zeer tevreden! De levering was heel professioneel met een hijskraan en de installatie uiteraard perfect. Faouzi dank u wel voor uw vriendelijke en zeer goede uitleg. U hebt ons zeer goed geholpen om de juiste keuze te maken. Dat mag ook gezegd worden en onze kinderen zijn dol gelukkig! Ik raad iedereen Sunspa Mechelen aan!

Mvr. Kim

Bekijk alle reviews