Sauna pods

Als u op zoek bent naar een echte eye-catcher in de tuin in de vorm van een sauna, dan is een sauna pod echt iets voor u. Een sauna pod is een buitensauna met een unieke vormgeving en indeling. Lees verder…

  • 4 tot 6 personen
  • 300 x 256 x 243 cm
Toevoegen aan vergelijking
5.795,00
  • 4 tot 6 personen
  • 300 x 256 x 243 cm
Toevoegen aan vergelijking

Waarom een sauna pod?

Sauna pod

Als u op zoek bent naar een echte eye-catcher in de tuin in de vorm van een sauna, dan is een sauna pod echt iets voor u. Een sauna pod is een buitensauna met een unieke vormgeving en indeling.

De verwarming van een sauna pod wordt geregeld middels een elektrische saunakachel of hout gestookte saunakachel. Door zijn vormgeving is de ruimte bijzonder snel verwarmd. In de ruimte kan de warmte direct en goed circuleren waardoor er een snelle opwarmtijd is.

Sauna pods kunnen het gehele jaar door gebruikt worden en vertoeven in een sauna pod geeft u het echte traditionele sauna gevoel. Net zoals bij een traditionele Finse sauna en barrel sauna kunt u op de aanwezige banken genieten van warmte en rust.

Na een saunagang in de saunapod is het heerlijk om een verkwikkende afkoeling in de frisse buitenlucht te vinden. Dit geeft zowel mentaal als fysiek een echte boost.

Dit alles maakt een sauna pod één van de meest opzienbarende sauna’s op de hedendaagse sauna markt.

In assortiment vindt u sauna pods van verschillende houtsoorten zoals Hemlock, Clear Red Cedar en Knotty Red Cedar. Het grote voordeel van Red Cedar hout is dat deze houtsoort niet noodzakelijk behandeld hoeft te worden. Red Cedar bevat natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is vochtbestendig.

Door de aanwezigheid van natuurlijke bestanddelen is een behandeling niet noodzakelijk. Dit maakt Red Cedar hout een uiterst duurzame (duurzaamheidsklasse 2) en onderhoudsvrije houtsoort. Red Cedar is zowel in Clear (zonder noesten) als in Knotty (rustiek met noesten) beschikbaar.

Clear Red Cedar hout heeft rustige lijnen en is afkomstig van bomen van 250 tot 300 jaar oud. Knotty Red Cedar heeft noesten en heeft meer vlamvormige lijnen. Beide types hebben de welbekende heerlijke en natuurlijke geur, wat men veelal benoemt als de typische saunageur.

Wilt u een sauna pod kopen of bent u gewoon benieuwd hoe deze sauna er in het echt uitziet en werkt? Kom dan eens een kijkje nemen bij één van de showrooms.