Ik ben op zoek naar

infrarood sauna
Infrarood sauna
infrarood sauna
Finse sauna
barrel sauna
Barrel sauna
sauna pod
Sauna pod

Een infraroodsauna of Finse sauna kopen?

Wilt u een sauna voor thuis kopen? Dan is de eerste vraag of u op zoek bent naar een infrarood sauna of een Finse sauna. Een infraroodsauna verwarmt uw lichaam door infraroodstraling en een Finse sauna door de warmte in de lucht.

Bij een Finse sauna heeft u de keuze tussen een hout gestookte- of een elektrische kachel om de sauna te verwarmen. Tot slot zijn beide soorten sauna’s beschikbaar in varianten voor binnen en buiten.

Sunspa sauna heeft voor elke keuze de perfecte sauna. Met 10 showrooms in Nederland en België is Sunspa Sauna de sauna’s specialist in de Benelux met ruim 17 jaar ervaring.

Afhankelijk van uw wensen en eventuele klachten gaan we graag persoonlijk met u op zoek naar de perfecte sauna. Voor ieder budget bieden wij een topkwaliteit binnensauna of buitensauna.

Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms, wij helpen u graag.

Sauna kopen voor thuis

Veel mensen zijn bekend met de weldadige werking van een sauna. Na een lange werkdag of na het sporten even heerlijk ontspannen en de dagelijkse beslommeringen aan de kant zetten in de sauna. Daarnaast heeft een sauna een zeer positieve werking op de gezondheid en welzijn.

In ons assortiment vindt u een groot aanbod infrarood sauna modellen (ook wel infraroodcabine of ir sauna genoemd). Wist u dat onze infraroodsauna’s bijzonder weinig energie verbruiken, namelijk maar € 0,40 per sessie! 

Onze infraroodcabines variëren in uiteenlopende prijsklassen en opties. Zo is er voor ieder budget een passende infrarood sauna.

Wilt u de werking van onze infraroodsauna’s ook eens ervaren of een sauna kopen? Onze medewerkers heten u van harte welkom in één van onze showrooms.

Hier kunt u vrijblijvend en ongedwongen al onze modellen bekijken en testen.