Sunspa Jacuzzi’s

De Sunspa Jacuzzi’s zijn samengesteld met de beste materialen en beschikken over topkwaliteit onderdelen. Zo heeft ieder Sunspa model een ozonator, energiezuinige circulatiepomp en een Balboa ® besturingssysteem.

De Sunspa Jacuzzi modellen zijn opgedeeld in verschillende uitvoeringen. Zo vindt u altijd een Jacuzzi die bij u past. Wilt u een “standaard” uitgevoerde spa of kiest u liever voor een spa met alle denkbare opties zoals een muzieksysteem, meerdere speakers en LED hoekverlichting. Het kan allemaal.

Alle modellen hebben een eigen indeling. Zo zijn er modellen voor 2 personen maar ook grotere modellen voor 8 personen vindt u terug in het Sunspa assortiment. Alle modellen zijn anders ingericht. Wilt u een spa met twee ligplaatsen of een spa met één ligplaats en meerdere zitplaatsen? In onze showrooms kunt u al onze modellen eerst uittesten, zodat u zeker weet dat u een spa kiest waar u zich prettig in voelt.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van alle spa bubbelbad modellen uit ons assortiment is van het Amerikaanse merk Balboa ®. Dit topmerk is wereldwijd marktleider op het gebied van spa en Jacuzzi ® besturingssystemen. Deze spa besturingssystemen zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

U heeft de volledige controle over uw spa sessie. Het water kunt u op een automatische temperatuur houden en ook de waterfiltercyclus kunt u geheel naar wens instellen.

U kunt kiezen voor diverse, voorgeprogrammeerde programma’s zoals een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en meerdere bubbel en massage keuzes.

Al deze programma’s zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik.

Referenties

Sunspa referenties

Sunspa Benelux heeft al vele klanten mogen voorzien van een eigen Sunspa spa (ook wel Jacuzzi ® genoemd in de volksmond). Bekijk onze Sunspa referenties.

Actie!

Jacuzzi kopen keuzepakket

Spa of Jacuzzi kopen? Bij Sunspa Benelux krijgt u altijd de mooiste deal!