Alles over jacuzzi’s en spa’s

Jacuzzi informatie

Steeds meer mensen creëren tegenwoordig het wellness gevoel in eigen tuin door een jacuzzi te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat een jacuzzi niet seizoensgebonden is en het gehele jaar, ook in de herfst en winter, gebruikt kan worden. Daarnaast vraagt een jacuzzi nauwelijks onderhoud en neemt het veel minder ruimte in beslag dan een zwembad bijvoorbeeld.

jacuzzi van sunspa in de sneeuw

Gezondheid en welzijn

We leven in een maatschappij vol spanning en stress. Steeds meer mensen gaan bewust op zoek naar ontspanning en ontdekken de weldadige werking die een jacuzzi heeft op lichaam en geest. Uit verschillende onderzoeken en studies is gebleken dat een jacuzzi zelfs een helende en genezende werking heeft op de gezondheid.

Zo vermindert het drijfvermogen van het water het lichaamsgewicht met ruim 90%, wat ervoor zorgt dat de druk op gewrichten en spieren wordt verlicht. Hierdoor wordt pijn in ledematen, spieren en ook reumatische pijn of symptomen van suikerziekte verminderd.

Het warme water in de jacuzzi verhoogt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat de bloedvaten worden verwijd. Afvalstoffen worden hierdoor beter afgebroken en er vindt sneller herstel van spieren en weefsel plaats.

Daarnaast kan hydrotherapie (een vorm van therapie waarbij water wordt gebruikt om bepaalde klachten te verlichten) door het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen een genezende werking geven bij hoofdpijn, chronische rug-, nek- en schouderklachten en gewrichtspijn. Hierin de speelt de locatie van de jets een cruciale rol.

Betaalbaarder dan verwacht

Niet geheel onbelangrijk is dat een jacuzzi van Sunspa voor buiten ook qua prijs vaak veel goedkoper is dan een zwembad. Men denkt vaak dat alleen mensen met veel geld een eigen jacuzzi kunnen aanschaffen. Bij Sunspa bent u verzekerd van de laagste prijs op alle modellen. Hierdoor kunt ook u wellicht een jacuzzi kopen.

ingebouwde jacuzzi met mooie verlichting in de schemering