• Buiten bubbelbaden

    Sunspa Jacuzzi model

Buiten bubbelbad

Wellicht heeft ook u al eens mogen genieten van de ontspannende werking van een buiten bubbelbad (door het grote publiek ook wel Jacuzzi ® voor buiten genoemd, naar het gelijknamige merk Jacuzzi ®). Bijvoorbeeld tijdens uw vakantie of misschien wel tijdens een dagje wellness.

Als dit zo is dan weet u dat een bubbelbad een uniek product is om tot rust te komen, te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Sunspa maakt het mogelijk om ook thuis te kunnen genieten van dit unieke wellness product.

Gespecialiseerd in jacuzzi’s voor buiten

Al jarenlang is Sunspa Benelux gespecialiseerd in buiten bubbelbaden en Jacuzzi’s. Met de grootste voorraad bubbelbaden, verschillende vestigingen in de Benelux en een eigen service team, heeft Sunspa al ruim 8000 klanten mogen voorzien van een bubbelbad in de tuin.

Sunspa onderscheidt zich met haar bubbelbad modellen t.o.v. andere aanbieders door de kwaliteit van de baden. Alle onderdelen van onze baden zijn afkomstig van gerenommeerde topmerken van Amerikaanse makelaardij. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit op de markt.

Bubbelbad het gehele jaar

Een jacuzzi lijkt, gezien de weersomstandigheden in Nederland en België, niet het gehele jaar door buiten te gebruiken. Echter is een buiten bubbelbad, zoals de naam al zegt, een echt buiten product dat niet gebonden is aan een bepaald seizoen van het jaar.

U kunt dus zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter heerlijk genieten van de ontspannende en weldadige werking van een buiten bubbelbad in de tuin. Wist u dat deze weldadige effecten op uw gezondheid zelfs het grootst zijn tijdens koudere dagen?

Bekijk onze jacuzzi’s voor buiten in het echt

Wilt u een buiten bubbelbad kopen en bent u op zoek naar een topkwaliteit product? Kom dan zeker eens langs in één van onze vestigingen in Nederland of België. Onze medewerkers informeren u graag geheel vrijblijvend over al onze modellen jacuzzi’s voor buiten.

Sunspa Benelux garandeert u naast de beste service en garantie ook gegarandeerd een betere deal dan bij de concurrent. Wie weet geniet ook u binnenkort van uw eigen buiten bubbelbad.