• Buitenspa’s

    Buitenspa's

Buitenspa

Een buitenspa is zoals de naam al weergeeft een “spa voor buiten”. In de meeste gevallen wordt een buitenspa in de tuin geplaatst, echter kan een buitenspa ook op bijvoorbeeld een buitenterras of dakterras geplaatst worden.

Soms komt het voor dat men de spa binnen wilt plaatsen, echter is het eigenlijk wel een product om buiten te gebruiken. Hier zijn de effecten op lichaam en geest namelijk ook het grootst.

Een buitenspa van Sunspa Benelux kan het gehele jaar door gebruikt worden. Heerlijk verkoelend tijdens de zomerse dagen of juist heerlijk warm tijdens de koudere winterdagen. Het hele jaar door biedt een buitenspa ontspanning en plezier voor jong en oud. Het is dan ook niet vreemd dat een spa in de tuin steeds populairder wordt in Nederland en België.

Ook door de steeds gunstigere prijzen, het feit dat een spa weinig onderhoud met zich mee brengt en steeds energievriendelijker is, besluiten veel mensen dit unieke wellness product te kopen.

Buitenspa voor lichaam & geest

Wat veel mensen niet weten is dat buitenspa’s meer bieden dan alleen maar ontspanning en bubbel plezier. Vertoeven in een buitenspa is namelijk ook erg goed voor de gezondheid, zowel lichamelijk als psychisch.

Even een korte opsomming van enkele effecten: De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, het geeft verlichting van pijn bij stramme en pijnlijke spieren en gewrichten, het bevordert de nachtrust, het versnelt uw metabolisme en zorgt voor een gezond uitziende huid.

U kunt dus wel stellen dat het ook een uniek product voor uw lichaam en geest is. Met name mensen die last hebben van reumatische klachten en aandoeningen, spierklachten en fibromyalgie hebben baat bij een spa sessie.

Het is dan ook niet voor niets dat een spa sessie wordt aanbevolen door doktoren en therapeuten.

Buitenspa modellen

Al jarenlang is Sunspa Benelux gespecialiseerd in de verkoop van buitenspa’s. Als hoofdimporteur van onze eigen lijn buitenspa modellen beschikt Sunspa over het grootste assortiment en voorraad buitenspa’s in de Benelux.

U hoeft daarom nooit lang te wachten voordat u kunt genieten van uw eigen wellness plekje in de tuin. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering en installatie van uw buitenspa. Onze monteurs dragen zorg voor een professionele afhandeling, van A tot Z.

U kunt onze spa’s komen bekijken en uitproberen in één van de Sunspa showrooms in Nederland of België. Hier kunt u op uw gemak alle modellen bekijken, meer informatie krijgen over alle buitenspa modellen en denkt één van de Sunspa medewerkers met u mee over de mogelijkheden van een spa in uw eigen tuin. Voor meer informatie over de werking en opbouw van onze Jacuzzi’s, zie onze informatiepagina’s boven in de menubalk.