• Onderdelen van uw spa

Kuip

De kuip van alle spa modellen van Sunspa zijn van het merk Aristech Acrylics. Aristech is een van de grootste en meest toonaangevend bedrijf op het gebied van acrylaat kuipen.

Aristech kuipen worden na het vormproces voorzien van een speciale vinylester laag en daarna een polyesther verstevigende onderlaag. Deze laag wordt opgebouwd uit verschillende lagen totdat de kuip een zelfdragend geheel is geworden, waardoor vervorming onmogelijk is. De kuip wordt later gemonteerd in een roestvrijstalen frame of wordt voorzien van een kunststof frame wat tevens de bodemplaat is.

Het materiaal van de acryl kuipen bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden.

De acryl kleur is geheel ingebracht waardoor er geen slijtagevlekken kunnen ontstaan en de kleur na jaren er nog als nieuw uit ziet. Dankzij het gladde oppervlak van de kuip is deze ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken.

Balboa

Besturingssysteem

Het besturingssysteem van alle spa bubbelbad modellen van Sunspa Benelux zijn van het gerenommeerde topmerk Balboa ®. Balboa ® is dé wereldspeler op het gebied van spa onderdelen zoals besturingssystemen, controlesystemen, jets en accessoires. De producten van Balboa ® kenmerken zich door de hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en moderne designs.

Het besturingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen en misschien nog wel belangrijker, het heeft de minste storingen in vergelijking met andere systemen. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerend besturingssysteem.

Het besturingssysteem is zoals gezegd eenvoudig te bedienen en geheel programmeerbaar. De besturing is ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Het grote display biedt u voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen, zoals een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en verschillende massage keuzes.

Alle programma’s op het Balboa besturingssysteem zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. Ook de waterfiltering is geheel naar wens in te stellen. Het Balboa ® besturingssysteem denkt met u mee!