• Jacuzzi overkapping

Door het plaatsen van een jacuzzi overkapping geniet u het hele jaar door van uw thuisspa. De overkapping beschermt u niet alleen tegen regen op een stormachtige dag, maar ook tegen de felle zomerzon. De jacuzzi overkapping van Sunspa Benelux is multifunctioneel en heeft een moderne uitstraling.

Overkapping voor uw jacuzzi

De overkapping voor uw jacuzzi van Sunspa Benelux is ideaal om over uw jacuzzi, hottub, zwemspa of bubbelbad te plaatsen. Door de kantelbare lamellen te openen of te sluiten bepaalt u eenvoudig hoeveel licht de overkapping doorlaat.

Wanneer u de lamellen volledig sluit, is de overkapping 100% waterdicht. Wilt u een kleine hoeveelheid zonlicht door de lamellen laten schemeren? Draai ze dan in een hoek, tot de gewenste hoeveelheid licht door de latten heen schijnt.

Waterdichte jacuzzi overkapping

In ons assortiment vindt u waterdichte jacuzzi overkappingen, zodat u zelfs tijdens een regenbui van uw jacuzzi geniet. De overkappingen beschikken over een ingebouwd waterafvoersysteem, zodat er geen water op het dak blijft liggen.

U hoeft dus niet bang te zijn voor een lekkage of beschadiging door te veel gewicht op het dak. Daarnaast zijn de overkappingen bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hevige sneeuwval of stevige wind tot maar liefst windkracht 11.

Voordelen spa overkapping

Doordat onze spa overkapping erg veelzijdig is, brengt hij veel voordelen met zich mee:

  • De overkapping beschermt u en uw jacuzzi tegen wind, regen, sneeuw, hagel en felle zon.
  • Naast beschutting tegen verschillende weersomstandigheden, geeft een overkapping u meer privacy.
  • De overkappingen van Sunspa Benelux zijn kant-en-klaar en eenvoudig te monteren.
  • De constructie is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrijstaal, is bestand tegen wind en vocht en is zeer makkelijk te reinigen.
  • Geniet het hele jaar door van uw hottub of jacuzzi onder de 100% waterdichte overkapping.
  • De overkapping heeft een geïntegreerd afvoersysteem en is onderhoudsvrij.
  • De lamellen zijn zeer eenvoudig te bedienen, door middel van een draaistang.
  • Het moderne uiterlijk van de overkapping heeft de Red Dot Design Award 2020 gewonnen.

Jacuzzi overkapping kopen

De jacuzzi overkapping is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heeft u een grote tuin en wilt u de overkapping bijvoorbeeld ook over uw terras plaatsen? Dan is de overkapping van 6 x 3 meter een goede optie.

Daarnaast hebben we overkappingen van 4 x 3 meter en 3 x 3 meter in ons assortiment. Er is dus altijd een geschikte overkapping voor uw situatie.

Jacuzzi overkapping van Sunspa Benelux

Bij Sunspa Benelux bent u verzekerd van een jacuzzi overkapping van de hoogste kwaliteit. Daarnaast beantwoorden onze specialisten graag al uw vragen en adviseren ze u over onze jacuzzi overkappingen.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via e-mail of brengt u een bezoek aan een van onze showrooms