• Jacuzzi ® & Spa producten

    Fox Spa model

Spa & Jacuzzi producten

Heeft u een spa of een Jacuzzi ® en bent u op zoek naar producten of accessoires? In onze showrooms kunt u terecht voor alle denkbare spa of Jacuzzi producten.

Of het nu gaat om onderhoudsproducten voor het optimaal houden van het water in uw spa, onderdelen van klein tot groot of diverse accessoires die uw spa sessie aangenamer en leuker maken.

Bij Sunspa Benelux kunt u terecht voor alle denkbare spa, bubbelbad en Jacuzzi producten. Kwaliteitsproducten van uitsluitend de beste spa merken.

Alle producten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Daarnaast krijgt u altijd advies en uitleg over het gebruik van de producten. Zo weet u precies wat u moet doen als het gaat om het onderhouden van uw spa of het gebruik van de door u aangeschafte accessoires.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van producten die wij kunnen leveren. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen.

Onderhoudsproducten

Het goed onderhouden van uw spa is van belang voor jarenlang plezier en duurzaamheid van de spa.

U vindt in onze showrooms een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten en waterbehandelingsproducten van topmerken als Leisure Time, Melpool, Aqua Finesse en Spa Plus.

Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit producten voor het onderhoud van uw spa.

Onderdelen

Ook voor alle denkbare spa onderdelen kunt u terecht in onze showroom. Denk aan pompen, besturingssystemen, heaters of filters.

Heeft u al een tijdje uw spa, dan kan het voorkomen dat een onderdeel vervangen dient te worden. Zo zijn spa filters na +/- 6 maanden tot een jaar aan vervanging toe.

Voor alle Sunspa spa’s hebben wij alle onderdelen ruim op voorraad. Universele spa en Jacuzzi onderdelen kunnen in de meeste gevallen ook direct of op bestelling geleverd worden.

Accessoires

Bent u op zoek naar spa of Jacuzzi accessoires? In ons spa producten assortiment vindt u tal van leuke accessoires die een extra dimensie geven aan uw spa sessie of die het gebruik van uw spa vergemakkelijken.

Bij spa accessoires die extra plezier bieden moet u denken aan een drijvende bar met LED verlichting, een handdoek houder of een waterdichte tv.

Ook hebben we accessoires die extra functionaliteit bieden, van trapjes en instapbeugels tot coverliften en een gazebo.

Jacuzzi geuren

Heeft u een Jacuzzi of spa en wilt u uw bubbel sessie eens een extra dimensie geven? Wilt u ervaren hoe ontspannend Jacuzzi aromatherapie kan zijn? Dan bieden de Jacuzzi geuren van InSPAration uitkomst!

De geuren van InSPAration werken, in combinatie met het warme water van uw spa, de massagejets en pompen, uiterst ontspannend. De olieën lossen geheel op in het water en veroorzaakt geen schuimvorming of restanten. De geuren zijn daarnaast niet schadelijk of vettig voor de technische onderdelen van uw Jacuzzi of spa.

Het geuren assortiment van InSPAration bestaat uit 12 verschillende aromageuren, ieder met zijn eigen werking en natuurlijke essentiële eigenschappen die de huid verzachten en hydrateren.

De inhoud een fles is 245 ml en de beschikbare geuren zijn Bergamot, Cedarwood, Kamille, Muskaatsalie, Ginger, Groene thee, Lavendel, Eucalyptus, Citrus, Sandalwood, Spearmint en Grapefruit.