• Over Sunspa Benelux

Sunspa Benelux: Dé spa marktleider

Sunspa Benelux is in ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé spa en buitenspa (onder het grote publiek ook wel bekend als Jacuzzi ®) marktleider in Europa.

Met meerdere showrooms in Nederland, België en tegenwoordig ook Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, hebben we ruim 9000 klanten mogen verblijden met een eigen buitenspa in de tuin of andere locatie. Dagelijks leveren wij onze spa modellen uit aan onze klanten (neem eens een kijkje bij onze referenties).

Als importeur van al onze spa bubbelbad modellen, kunnen wij onze klanten voorzien van de beste service & garantie. Daarnaast heeft Sunspa zijn eigen team van service monteurs, welke altijd zorgen voor een professionele levering, installatie en uitleg van de spa bij u thuis. Zo garanderen wij dat u jarenlang kunt genieten van pure wellness!

Topkwaliteit spa’s

De beste kwaliteit spa bubbelbad modellen, die vindt u bij Sunspa Benelux. Al onze spa’s zijn vervaardigd van de beste materialen en beschikken over topkwaliteit onderdelen van gerenommeerde, Amerikaanse fabrikanten zoals Balboa ® , Aristech ®  en Lucite ®.

Zo is het ingebouwde besturingssysteem van het Amerikaanse bedrijf Balboa ® het meest innovatieve besturingssysteem op de markt en nagenoeg storingsvrij. Ook de acryl kuipen van onze spa’s, gemaakt door Aristech Acrylics ® en Lucite ® zijn het beste wat u kunt krijgen en haast onverwoestbaar.

Niet geheel onbelangrijk en wat we zeker willen benoemen is dat onze spa modellen ook zeer milieuvriendelijk zijn. Met het Balboa ® besturingssysteem kunt u middels een drietal programma’s het energieverbruik minimaliseren en geheel naar eigen gebruik instellen.

Sunspa biedt u de kwaliteit die u mag verwachten zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Altijd de beste deal

Bij Sunspa Benelux bent u op het juiste adres voor de beste spa deals. Wij garanderen u namelijk de laagste prijsgarantie op uw droombad, inclusief de beste service en garantie.

De levering en installatie van onze spa bubbelbaden wordt verzorgd door onze partner Sunspa Service. Zij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en installatie van spa’s. Daarnaast draagt Sunspa Service ook zorg voor eventuele storingen. Zo bent u verzekerd van een professionele afhandeling.

Wilt u een spa kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een spa bubbelbad in uw tuin? Sunspa Benelux heet u van harte welkom in één van onze showrooms in Nederland of België. De koffie staat al klaar!

Onze partners

Balboa Water Group
Aristech Acrylics
Lucite International