Buitensauna kopen

Wat zijn buitensauna’s?

Buitensauna’s zijn kleine houten gebouwen of cabines die zijn ontworpen voor hoge temperaturen in de buitenlucht, waardoor je kunt ontspannen en je spieren kunt ontlasten. Deze sauna’s worden meestal buiten geplaatst en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Voordelen van een buitensauna

Verbeterde ontspanning: Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in je eigen buitensauna, wat stress vermindert en een gevoel van welzijn bevordert.

Gezondheid: Een gemiddelde sessie in de sauna duurt nog geen twintig minuten, maar er gebeurt van alles in je lijf! Wanneer uw lichaamstemperatuur stijgt naar 39 graden Celsius worden er verschillende wonderlijke processen in gang gezet. Regelmatig gebruik van de sauna kan de bloedsomloop verbeteren, spierpijn verminderen en zelfs het immuunsysteem stimuleren doordat het lichaam extra afweerstoffen produceert .

Sociale interactie: Nodig vrienden en familie uit voor een sauna-dagje en geniet samen van de voordelen van warmte en ontspanning.

Waarom een buitensauna kopen bij Sunspa Benelux?

Sunspa Benelux biedt hoogwaardige buitensauna’s die zijn ontworpen om lang mee te gaan en uitstekende prestaties te leveren. Met een breed assortiment aan modellen en maten vind je bij Sunspa Benelux de perfecte buitensauna die past bij jouw behoeften en budget. Bovendien staat ons team klaar om je te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, van advies tot installatie.

Hoe een sauna gebruiken?

Zoals gewoonlijk is bij het gebruik van de sauna een goed begin ook het halve werk.  De voorbereiding bij het gebruik is net zo belangrijk als de saunasessie en het afkoelen. Begin daarom altijd met het verwarmen van de sauna. Het is belangrijk dat de sauna tussen de 75 en 100 graden is. Vervolgens vul je een emmer met warm water voor een opgieting en leg de lepel en handdoek klaar. Wil je graag extra zintuigen prikkelen? Kies dan voor een sauna geur en druppel dit in het water.  Afkoelen is een must, nadat je uit een stomende sauna komt wil je niets liever dan afkoelen. Als je jezelf niet afkoelt heb je de kans op ‘’nazweten’’, hoofdpijn en benauwdheid. Wanneer je dit wilt voorkomen is een verfrissende douche zeer belangrijk.

  • 6 personen
  • 400 x 214 x 230cm
Toevoegen aan vergelijking
  • 4 tot 6 personen
  • 300 x 256 x 243 cm
Toevoegen aan vergelijking
  • 6 personen
  • 300 x 214 x 230 cm
Toevoegen aan vergelijking
5.795,00
  • 4 tot 6 personen
  • 300 x 256 x 243 cm
Toevoegen aan vergelijking

Kortom, een buitensauna is niet alleen een luxe toevoeging aan je tuin, maar ook een investering in je welzijn. Met Sunspa Benelux als je partner kun je genieten van de vele voordelen van een buitensauna, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.