Hottub in uw eigen tuin

Waarom een hottub?

Een hottub in uw eigen tuin voegt een oase van ontspanning en plezier toe aan uw dagelijkse leven. Met zijn warmte en bubbels biedt het een ontsnapping aan de dagelijkse drukte en stress, in uw eigen buitenruimte. Het is niet alleen een luxueuze toevoeging, maar ook een investering in uw welzijn en levenskwaliteit.

Hottub kopen?

Een traditionele hottub is een houten, ronde ton gevuld met water dat gestookt wordt door een interne of externe houtkachel tot gemiddeld 38 graden Celsius. Tegenwoordig zien we ook dat het water in een hottub middels een elektrische kachel wordt verwarmd en dat men in plaats van een houten ton kiest voor een ander soort materiaal.

Bij Sunspa Benelux vindt u elektrisch gestookte hottubs in het assortiment. Deze verschillende hottubs zijn van alle luxe, comfort en kenmerken van een hedendaagse spa voorzien. De hottubs worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze jarenlang plezier en ontspanning bieden, mits er wekelijks goed onderhoud aan gepleegd wordt .

Hottub

De voordelen van een hottub

De warme temperatuur van het water kan op meerdere manieren voordelen bieden aan het lichaam. Zo kan het voor uw geest rustgevend zijn. Het warme water en de masserende jets die onze hottubs bevatten, kunnen bijdragen aan stressvermindering en een betere slaapkwaliteit. De masserende jets kunnen tevens helpen bij pijnverlichting, het warme water alleen heeft al effect op het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Deze hydrotherapie kan voordelen met zich meebrengen bij mensen met artritis of met een chronische ziekte.

Verder is het warme water van invloed op de bloedcirculatie, de bloedvaten worden verwijd wat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen efficiënter afgevoerd kunnen worden. Wilt u uw thuiswellness compleet maken, kijk dan voor de combinatie van een hottub samen met een van onze sauna’s of samen met een ijsbad. Op deze manier kunt u intens genieten van uw tuin en biedt u uw lichaam de ultieme ontspanning.

8.450,00
  • 6 personen
  • 203 x 90 cm
  • 53 jets
Toevoegen aan vergelijking
6.695,00
  • 6 personen
  • 203 x 90 cm
  • 53 jets
Toevoegen aan vergelijking

Kortom, Hottubs zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen en kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je wellnessroutine. Ontdek ons assortiment Hottubs op onze website of kom langs een van onze showrooms en begin je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.