Jacuzzi met helikopter geleverd

Bij Sunspa hebben we in de loop der jaren al heel wat klanten mogen voorzien van een eigen Jacuzzi. Ook verzorgen wij de levering en installatie van al onze Jacuzzi’s. Zo hebben wij in de afgelopen decennia al vele mooie landen en plekken kunnen zien waar onze Jacuzzi’s geplaatst zijn. Van plaatsingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland tot over de Europese grenzen all the way down under in Australië.

En in Australië is laatst op een wel heel bijzondere manier een Jacuzzi / Zwemspa geleverd. Niet met een bus, boot of hijskraan, maar een helikopter is ingezet om het paradepaardje onder onze zwemspa’s bij een klant af te leveren. De tuin van deze klant was erg moeilijk benaderbaar voor onze installateurs. Een hijskraan inzetten was ook niet mogelijk. Toen bleef er maar één oplossing over en dat was het inzetten van een helikopter.

Denkt u er ook aan om een Jacuzzi of zwemspa te gaan kopen, maar bent. Bij Sunspa Benelux is geen enkele plaatsing te gek en alles is mogelijk! In onze showroom vertellen onze medewerkers u graag over alle mogelijkheden en kunt u al onze modellen bekijken en uitproberen.