Jacuzzi in de tuin: Ideeën en inspiratie

Droomt u ook van een eigen wellness tuin en bent u op zoek naar tuininspiratie? Instagram en Pinterest zijn dé plaatsen om inspiratie op te doen.

In de afgelopen 15 jaar heeft Sunspa Benelux ontzettend veel klanten mogen helpen bij het realiseren van hun droomtuin. Om deze reden laten we u graag kennismaken met enkele prachtige wellness tuinen.

Zo hebben we zeer recent de tuin van Casa Leinweber mogen omtoveren tot een prachtige wellness tuin. Wellicht heeft u al eens een Instagram post voorbij zien komen van het prachtige interieur en exterieur van Casa Leinweber.

Met 273.000 duizend volgers is Astrid namelijk een van de vele populaire woon- en interieuraccounts op Instagram. En dat is niet voor niets!

De juiste verlichting

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar de juiste verlichting kan uw tuin echt de juiste sfeer en uitstraling geven. U kunt bijvoorbeeld spotjes of hanglampen aanbrengen. Naast dat het fijn is om tijdens de zomeravonden nog langer buiten kan zitten geeft sfeerverlichting ook een mooi effect.

Overkapping

Wilt u nog vaker en langer genieten van uw tuin en het buitenleven, dan biedt een overkapping uitkomst. Zo kunt u niet alleen af en toe genieten van een beetje schaduw, maar kunt u ook heerlijk buiten zitten wanneer het regent en de temperatuur wel goed is.

Daarnaast is een Mirador overkapping ideaal om boven een spa of jacuzzi te plaatsen.

Hier is bewust gekozen om de Mirador overkapping uit te breiden met 3 pull-down screens waardoor er privacy gecreëerd wordt in de tuin. Het voordeel van de pull-down screens in de overkapping is dat u vanuit uw jacuzzi echt nog goed van u af kunt kijken en dat u juist vanuit de buitenkant niet goed door de screens kunt kijken. Privacy gegarandeerd!

Casa Leinweber

Het interieur van Casa Leinweber kenmerkt zich door warme kleuren en stijlelementen. De styling is doordacht waarbij ieder element naadloos op elkaar aansluit. Het interieur, van de woonkamer tot de badkamer en slaapkamer, geeft een luxueus en comfortabel woongevoel. Alsof je in een luxe hotelsuite vertoeft.

Ook de tuin van Casa Leinweber is een ware eye-catcher. De tuin, die te betreden is via grote openslaande deuren, heeft een strak en modern ontwerp maar is tegelijkertijd knus en gezellig dankzij de verschillende multifunctionele hoeken.

Een drankje doen op de vlonder aan de waterkant, zonnen op de comfortabele ligstoelen of heerlijk ontspannen en tot rust komen in de jacuzzi. In de tuin van Casa Leinweber kan het allemaal!

De jacuzzi is de nieuwe tuin aanwinst van Casa Leinweber. Astrid denkt alles tot in de puntjes uit en heeft ervoor gezorgd dat de kleuren van de kuip- en omkasting perfect passen bij de rest van de tuin.

In combinatie met een jacuzzi overkapping kan men het hele jaar door zorgeloos genieten pure ontspanning en het gevoel van luxe. Daarnaast is het uitzicht van de jacuzzi over de tuin en het water ook adembenemend mooi. Ben je op zoek naar interieur- en wooninspiratie? Volg dan zeker het Instagram account van @casa.leinweber!

 

  • 600 x 300 x 250 cm
11.995,00
  • 5 personen
  • 228 x 228 x 93,5 cm
  • 91 jets
Toevoegen aan vergelijking
16.995,00
  • 5 personen
  • 236 x 236 x 96 cm
  • 103 jets
Toevoegen aan vergelijking