Jacuzzi wereldrecord

Nieuw Jacuzzi wereldrecord

Uit alle hoeken van de wereld werden deelnemers verzameld om het Guinness World Record “De meeste nationaliteiten in een Jacuzzi” te verbreken.

De deelnemers waren afkomstig uit verschillende landen en hadden de opdracht om minimaal vijf minuten samen in de Jacuzzi te vertoeven. De (winnende) deelnemers vertegenwoordigden Duitsland, Rusland, Brazilië, Colombia, Ecuador, Hongarije, Roemenië, Zwitserland, Bolivia, Peru, Oekraïne, Marokko, Litouwen, Mauritius, Tsjechië, Estland, Uruguay, Chili, Dominicaanse Republiek, Italië, Frankrijk, Australië, Polen, Ierland, Venezuela en Nieuw-Zeeland.

De recordpoging vond plaats in Moraira, van oorsprong een klein vissersdorpje aan de Costa Blanca. Het idee om het record neer te zetten was afkomstig van Ulrich Meyer, eigenaar van de plaatselijke Jacuzzi Outlet. Met 26 nationaliteiten in de Jacuzzi heeft Meyer een nieuw Guinness World Record weten te vestigen.

Helaas konden niet alle beschikbare deelnemers een plekje in de Jacuzzi bemachtigen. Voor het verbreken van het huidige record zal men een groter bad moeten gaan gebruiken. Misschien is een zwemspa van Sunspa een idee?