Sunspa Benelux bij ‘Bloem en Tuin’

In een drukke en veeleisende levensstijl is het belangrijk om regelmatig tijd te nemen voor ontspanning en zelfzorg. Een geweldige manier om dit te doen, is door te genieten van de luxe en verkwikkende ervaring van een jacuzzi of sauna. Met de aankomende beurs van ‘Bloem en Tuin’ kunnen liefhebbers van buitenleven en wellness een unieke gelegenheid krijgen om inspiratie op te doen en deze prachtige aanvullingen op hun leefruimte te ontdekken. Bezoek daarom de ‘Bloem en Tuin’ beurs in Nuenen, dit jaar geopend van 14 tot en met 23 juli.

De beurs ‘Bloem en Tuin’

Elk jaar trekt de beurs van ‘Bloem en Tuin’ talloze tuinliefhebbers en buitenleven-enthousiastelingen aan. Dit evenement biedt een breed scala aan exposanten die de nieuwste trends en innovaties op het gebied van tuinieren, landschapsarchitectuur en buitenmeubilair presenteren. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers ook kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wellness, waaronder jacuzzi’s en sauna’s van Sunspa Bemelux.

Jacuzzi’s

Ultieme luxe en ontspanning: Een jacuzzi is een gewilde toevoegingen aan een buitenruimte. Het biedt niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een breed scala aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Door het warme water en de masserende jets verlicht een jacuzzi de spierspanning, verbetert de bloedcirculatie en vermindert stress. Of u nu na een lange werkdag wilt ontspannen of een sociale bijeenkomst wilt organiseren, een jacuzzi biedt de ideale omgeving.

Op de beurs van ‘Bloem en Tuin’ kunnen bezoekers de nieuwste modellen en ontwerpen van jacuzzi’s van Sunspa Benelux ontdekken. U kan informatie inwinnen over de nieuwste technologische functies, zoals energie-efficiënte systemen, geavanceerde waterbehandeling en personalisatiemogelijkheden. De aanwezigheid van Sunspa Benelux biedt daarom ook de gelegenheid om met deskundigen te praten en persoonlijk advies te krijgen.

3.575,00
 • 2 personen
 • 120 x 130 x 195 cm
Toevoegen aan vergelijking
8.250,00
 • 5 personen
 • 212 x 212 x 89 cm
 • 65 jets
Toevoegen aan vergelijking
4.950,00
 • 4 personen
 • 160 x 160 x 200 cm
Toevoegen aan vergelijking
8.995,00
 • 6 personen
 • 200 x 200 x 90 cm
 • 60 jets
Toevoegen aan vergelijking
 • 2 personen
 • 170 x 185 x 205 cm
Toevoegen aan vergelijking
5.495,00
 • 5 personen
 • 199 x 199 x 82 cm
 • 31 jets
Toevoegen aan vergelijking

Sauna’s

Naast jacuzzi’s bieden sauna’s een andere vorm van wellness die steeds populairder wordt. Een sauna biedt niet alleen een ontspannende ervaring, maar heeft ook tal van gezondheidsvoordelen. Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen, het stimuleren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem. Een sauna kan ook zorgen voor verlichting van spierpijn en gewrichtsstijfheid, terwijl het stress vermindert en de algehele gemoedstoestand verbetert.

Op de beurs van ‘Bloem en Tuin’ bij de stand van Sunspa Benelux zullen er verschillende soorten sauna’s, zoals traditionele Finse sauna’s, infraroodsauna’s en barrelsauna’s tentoongesteld worden. Zo kunnen de nieuwste ontwerpen en technologieën verkent worden, evenals de voordelen van verschillende houtsoorten en verwarmingssystemen. Ook hiervoor zijn deskundigen aanwezig die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte sauna voor uw persoonlijke wensen.

Bestel u kaartje

De beurs van ‘Bloem en Tuin’ biedt onder andere een uitgelezen kans voor liefhebbers van buitenleven en wellness om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van jacuzzi’s en sauna’s te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende ervaring na een lange dag of wilt investeren in uw eigen welzijn, een jacuzzi of sauna kan een geweldige aanvulling zijn op uw leefruimte. Door een bezoek te brengen aan deze beurs, kan u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook deskundig advies krijgen om de perfecte keuze te  maken voor uw persoonlijke wensen en behoeftes. Dus, waar wacht u nog op? Via deze link kan u kaartjes bestellen van ‘Bloem en Tuin 2023’.