Sunspa Benelux op de BIS beurs

Sunspa Benelux staat dit jaar op de BIS Beurs in België. Als dé expert op het gebied van jacuzzi’s, zwemspa’s en sauna’s kunnen we niet wachten om ons uitgebreide assortiment aan de bezoekers te presenteren. Deze beurs is dé gelegenheid om onze passie voor hoogwaardige wellnessproducten met jullie te delen. Kom daarom van 7 tot 15 oktober naar de BIS beurs in Gent. Deze blog staat special in het teken van de BIS beurs en de producten die wij gaan aanbieden op deze beurs.

De BIS Beurs

De BIS Beurs in België is een van de meest prominente evenementen op het gebied van woningverbetering en lifestyle. Er zijn veel exposanten die innovatieve oplossingen presenteren op het gebied van bouwen, verbouwen, interieurinrichting en buitenruimte. Zo ook Sunspa Benelux.

Jacuzzi’s

Natuurlijk hebben wij een aantal jacuzzi’s meegenomen naar de BIS beurs. Een jacuzzi biedt een schat aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke:

Stressvermindering: De warmte en de masserende werking van een jacuzzi helpen stressniveaus te verlagen, en stimuleren de afgifte van endorfines, bekend als de “gelukshormonen”.

Pijnverlichting: De krachtige jets van een jacuzzi kunnen spierspanning verminderen en pijnlijke gewrichten verlichten, wat een zegen is voor mensen met artritis of chronische pijn.

Verbeterde Slaap: De ontspannende eigenschappen van warm water kunnen de kwaliteit van de slaap verbeteren en slapeloosheid verminderen.
Bevordering van de Bloedsomloop en Spijsvertering: De warmte van het water stimuleert de bloedsomloop en kan zelfs de spijsvertering bevorderen.

Sauna’s

Er worden dit jaar ook verschillende sauna’s meegenomen naar de beurs. Sauna’s zijn meer dan alleen een luxe ervaring; ze bieden een breed scala aan gezondheidsvoordelen. De intense, droge warmte van een sauna helpt bij het stimuleren van de bloedsomloop en het ontspannen van spieren, wat kan leiden tot verlichting van spanning en pijn.

Bovendien opent de hitte van de sauna de poriën, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en de huid wordt gereinigd. Regelmatige saunabaden kunnen ook het immuunsysteem versterken en de algehele weerstand tegen ziekten vergroten. Bovendien biedt de kalmerende en rustgevende omgeving van een sauna een waardevolle gelegenheid voor mentale ontspanning, waardoor stress en spanning worden verminderd. Kortom, het genieten van een sauna is niet alleen een weldaad voor het lichaam, maar ook voor de geest.

Zwemspa’s

Ook zijn er zwemspa’s tentoon gesteld op de BIS beurs. Zwemspa’s zijn de perfecte samensmelting van een zwembad en een jacuzzi, en bieden een veelzijdige en gezonde manier van recreatie en lichaamsbeweging. De krachtige jets in een zwemspa creëren een sterke tegenstroom, waardoor zwemmen tegen de stroom in mogelijk wordt. Dit maakt zwemspa’s ideaal voor een intense en efficiënte zwemtraining.

Overkappingen

Er is ook een terrasoverkapping meegenomen naar de beurs. Overkappingen vormen een waardevolle toevoeging aan zowel woningen als commerciële ruimtes. Ze bieden een veelzijdige oplossing voor het vergroten van leefruimte en het creëren van een beschutte buitenomgeving. Met hun verschillende ontwerpen en materialen kunnen overkappingen naadloos integreren in iedere tuin. Daarnaast bieden ze bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor men het hele jaar door van de buitenruimte kan genieten.

10.995,00
 • 5 personen
 • 212 x 212 x 84 cm
 • 64 jets
Toevoegen aan vergelijking
Oorspronkelijke prijs was: €1.495,00.Huidige prijs is: €1.145,00.
 • 2 personen
 • 90 x 100 x 190 cm
Toevoegen aan vergelijking
8.995,00
 • 5 personen
 • 213 x 213 x 85 cm
 • 63 jets
Toevoegen aan vergelijking
Uitverkocht
 • 360 x 400 x 255 cm
6.995,00
 • 3 personen
 • 214 x 160 x 80 cm
 • 47 jets
Toevoegen aan vergelijking
19.995,00
 • 594 x 228 x 137 cm
 • 79 jets
Toevoegen aan vergelijking

Conclusie

Een jacuzzi, zwemspa en sauna is niet slechts een luxe, het is een investering in je welzijn. Met zijn vele gezondheidsvoordelen en het vermogen om een oase van rust te creëren, is een jacuzzi een waardevolle toevoeging aan elk huis. Breng een bezoek aan de stand van Sunspa Benelux op de BIS Beurs in België en ontdek de prachtige selectie jacuzzi’s, zwemspa’s en sauna’s die zij te bieden hebben. Duik in de wereld van ontspanning en welzijn die een jacuzzi biedt, en laat de stress van alledag achter u.