Sunspa bij RTL5 programma

De herhaling van het spraakmakende programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde (USA) is weer op tv te zien. Ook de Nederlandse variant was het gesprek van de dag. Wist u dat de deelnemers ook te zien waren in een jacuzzi van Sunspa?

Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde is een realityserie waarin Laura Ponticorvo samen met haar beoogde man, acteur Sander Mulder, hun families moeten overtuigen dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een datingshow en plannen hebben om te gaan trouwen. Ieder kunnen ze hiermee het aanzienlijk geldbedrag van €50.000 winnen. De voorwaarden zijn echter dat de families bij het huwelijk aanwezig moeten zijn en niemand mag bezwaar maken of twijfelen aan de echtheid van hun liefde. Zoals gezegd is Sander, maar ook zijn vader, moeder en zus, een acteur. Sander zal het gedurend de afleveringen Laura steeds moeilijker maken om haar familie te laten doen geloven dat hij haar prins op het witte paard is.

Tijdens één van de afleveringen van Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde vertoeven Laura, Sander en zijn familie in een jacuzzi van Sunspa. Het gaat er hier nogal ongecheneerd aan toe. In de onderstaande video ziet u hoe Laura liever uit de jacuzzi wilt gaan en waarom.

Personen voor een groot landhuis