Radio Veronica’s Grote Ruil Actie

Elk weekend zamelt Silvan Stoet, DJ van Radio Veronica, tussen 12.00 en 13.00 uur met Veronica’s Grote Ruil Actie geld in voor het Longfonds. De “grote” vraag bij de ruil actie is of je door steeds iets te ruilen uiteindelijk iets groots en waardevols kunt overhouden?

De opbrengst van het object of voorwerp dat na alle ruil acties overblijft wordt in het geheel aan het Longfonds geschonken. Het doel is uiteraard om met de ruil actie er naar te streven om uiteindelijk een zo groot mogelijk bedrag over te houden en hiermee het Longfonds te steunen.

Sunspa Benelux doet graag mee met De Grote Ruil Actie van Radio Veronica ten gunste van het Longfonds en sponsort de meest luxe Jacuzzi uit ons assortiment.

Het ruil-item

Het ruil-item dat Sunspa Benelux  inzet voor De Grote Ruil Actie is een Jacuzzi.  En omdat Sunspa dé specialist op het gebied van Jacuzzi’s is wilden we natuurlijk groots uitpakken voor deze bijzondere actie. Het ruil-item is namelijk niet zomaar een Jacuzzi maar het absolute paradepaardje uit ons assortiment: De Fox Spa Eternal t.w.v.  € 12.995,-.

Deze unieke spa biedt plaats aan 5 personen en beschikt over 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen en heeft maar liefst 91 massagejets. Zo is iedereen die plaatsneemt in deze spa verzekerd van een heerlijke massage en gevoel van welness.

Daarnaast is de Fox Spa Eternal volledig uitgerust met de nieuwste opties zoals een waterval, airblower, LED verlichting, muziekaansluting met pop-up speakers, subwoofer, onderwater verlichting en LED hoekverlichting. Je mag dus wel stellen dat de Fox Spa Eternal een unieke Jacuzzi, iets dat deze actie volledig ten goede komt.

Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. In Nederland hebben namelijk  ruim 1 miljoen mensen een longziekte. Het Longfonds financiert onderzoek naar longziekten. Zo zoeken we naar een betere behandeling voor mensen met een ernstige longziekte en werken we aan een vaccin tegen astma.

Verloop van de actie

We zijn erg benieuwd wat het volgende item gaat worden dat wordt geruild tegen deze top Jacuzzi. We hopen uiteraard dat dit weer overtreffend is, dit alles ten goede van het Longfonds. Lees hier meer over de Radio Veronica Grote Ruil Actie.