Sunspa Jacuzzi in RTL 5 programma Wie is de Chef

Misschien heeft u het opgemerkt terwijl u tv keek, maar een Jacuzzi van Sunspa Benelux was te zien in het RTL5 programma Wie is de Chef?! De kandidaten genoten bubbelend van hun dessert in één van onze Jacuzzi’s!

In Wie Is De Chef? nemen we een kijkje in de keuken van vier fanatieke kookgekken. Iedere avond probeert één van hen de anderen een onvergetelijk diner te serveren. De kandidaten moeten hun ogen en oren goed open houden, want één van de vier is een professionele kok die er alles aan doet om zijn/haar identiteit geheim te houden. Op de laatste dag moeten de koks aangeven wie volgens hun de ware chef-kok is. Zij doen dit in het restaurant van de chef, die ook de maaltijd heeft bereid. Wie de identiteit van de chef-kok onthult, wordt beloond met met de Nationale Dinercheque t.w.v. €250,-. De amateurkok die volgens de chef het lekkerst heeft gekookt, mag ook nog eens een dagje meedraaien in de professionele keuken van de chef!

We zijn er trots op dat we één van onze Jacuzzi modellen terug zien op tv en vinden het nog leuker te zien dat men zichtbaar geniet en plezier heeft in een Sunspa Jacuzzi.