Uw weerstand verbeteren door een jacuzzi of zwemspa?

Wat is een betere plek om tot rust te komen dan in uw eigen jacuzzi of zwemspa? Een jacuzzi of zwemspa heeft een rustgevende werking op uw lichaam en geest, hierdoor kan u uw gezondheid een grote boost geven. Dit is ook een van de voornaamste redenen waarom mensen een spa bezoeken.

Bij Sunspa Benelux kunt u deze wellness ervaring in eigen huis halen! Wij staan voor zorgeloos genieten. Haal deze winter een jacuzzi of zwemspa in huis en laat uw lichaam volledig tot rust komen.

In deze blog is te lezen op welke manier een jacuzzi en/of zwemspa kan bijdragen aan het verbeteren van uw weerstand en gezondheid.

Verbeter uw weerstand door een jacuzzi of zwemspa

Er is gebleken dat gebruik van een jacuzzi het immuunsysteem verbetert doordat het warme water in combinatie met de massagejets de bloedsomloop stimuleert en stabiliseert. Dit resulteert in een reactie van uw lichaam. Wanneer u het warme water verlaat reageert u lichaam ook hevig op de temperatuurverschil. Door deze reactie maakt het lichaam antistoffen aan. Deze antistoffen kunnen voor bescherming bieden tegen verkoudheid. *Het is dus niet zo dat wanneer u al verkouden bent en gebruik maakt van een jacuzzi dat uw klachten verdwijnen.

3-5 persoons jacuzzi kopen

Stress verminderen door te ontspannen in een jacuzzi of zwemspa

Heeft u het ook altijd zo druk? En komt u hierdoor niet toe aan ontspanning en nodige rust? Dan gaat dit vaak gepaard met stress en dit is niet goed voor uw gezondheid. Een jacuzzi of zwemspa biedt hiervoor dé ideale oplossing. Een jacuzzi kan ervoor zorgen dat u minder gestrest wordt. Maar hoe werkt dit?

De warmte in combinatie met de massagejets in een jacuzzi zorgen ervoor dat uw bloedsomloop verbetert wordt. Hierdoor kan u uw gedachten gemakkelijker los laten, waardoor u tot rust komt. Daarnaast zit er ook een wetenschappelijke onderbouwing achter. Het zitten in warm water zorgt namelijk ook voor de aanmaak van het geluksstofje ‘endorfine’. Endorfine zorgt ervoor dat u zich gelukkig voelt en minder gevoelig bent voor pijn.

Andere bewezen voordelen van een jacuzzi of zwemspa op uw gezondheid:

Het gebruik maken van een jacuzzi of zwemspa biedt nog veel meer voordelen voor uw lichaam. Enkele lichamelijk klachten die kunnen afnemen door gebruik van een jacuzzi of zwemspa zijn;

Spier- en botpijn: Het is geen onbekend fenomeen dat het warme water in een jacuzzi spierpijn kan verminderen. Maar wist u ook dat dagelijks gebruik van een jacuzzi kan resulteren in een afnamen van gewrichtspijn?

Hart klachten: Gebruik maken van een jacuzzi of zwemspa kan klachten betreft het hart doen verminderen. Het gebruik maken van een jacuzzi kan er namelijk voor zorgen dat uw bloeddruk wordt verlaagd. Daarnaast kan het ook bijdragen aan het verhogen van de slagvolume van uw hart. Dit resulteert in meer bloed dat er per minuut rond wordt gepompt in uw lichaam, dit kan resulteren in het afnemen van hartklachten.

Neurologisch klachten: Ontspanning door verhoging van de bloedstroom van en naar de hersenen. Dit kan zorgen voor het afnemen van klachten omtrent uw evenwicht en zorgt voor ontspanning.

 

Oorspronkelijke prijs was: €8.995,00.Huidige prijs is: €7.745,00.
 • 2 personen
 • 159 x 213 x 84 cm
 • 36 jets
Toevoegen aan vergelijking
Oorspronkelijke prijs was: €9.495,00.Huidige prijs is: €8.250,00.
 • 6 personen
 • 200 x 200 x 84 cm
 • 44 jets
Toevoegen aan vergelijking
Oorspronkelijke prijs was: €9.995,00.Huidige prijs is: €8.495,00.
 • 6 personen
 • 200 x 200 x 84 cm
 • 44 jets
Toevoegen aan vergelijking
Oorspronkelijke prijs was: €13.995,00.Huidige prijs is: €11.995,00.
 • 5 personen
 • 228 x 228 x 88cm
 • 66 jets
Toevoegen aan vergelijking

Door het lezen van deze blog heeft u informatie gekregen over hoe een jacuzzi en zwemspa kan bijdragen aan een verbetering van u gezondheid.

Bent u geïnteresseerd om een jacuzzi of zwemspa aan te schaffen, of mocht u hier nog vragen over hebben, dan kan u contact opnemen met een van onze 10 showrooms in Nederland en België.