Weinig ruimte in uw tuin? Kies dan voor een kleine jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin om lekker te ontspannen, wie wil dat nu niet? Ook in woningen met een kleine tuin kan een spa makkelijk geplaatst worden.

Sunspa heeft voor tuinen met een kleinere oppervlakte ook een aantal prachtige spa modellen (in de volksmond ook wel jacuzzi genoemd, naar het gelijknamige merk).

Kleine spa’s passen in iedere tuin

De kleinere spa modellen in het assortiment van Sunspa nemen weinig ruimte in beslag.

Door de kleine oppervlakte van de spa’s zijn ze geschikt voor kleinere tuinen of terrassen. Deze modellen vallen vaak onder de 1-3 persoons spa bubbelbaden.

Zo kunt u lekker met een paar vrienden of met uw partner genieten van de voordelen van een spa bij u thuis.

Verschillende spa indelingen mogelijk

In de kleinere jacuzzi modellen kunt u kiezen voor verschillende indelingen. Zo biedt Sunspa modellen aan met meerdere zit- en ligplaatsen. Hierdoor kunt u kiezen voor het model wat perfect aansluit bij uw voorkeuren.

Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een Sunspa New York met twee heerlijke zitplaatsen, of voor de Sunspa San Marino 2 met twee ligplaatsen.

Tevens zijn er ook opties met 3 plaatsen in de spa, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Myspa Nashville. Dit spa model is voorzien van één zitplaats en twee ligplaatsen. Aan het einde van dit artikel zullen verschillende links staan naar alle geschikte modellen.

Kleinere afmetingen, dezelfde luxe

Ondanks dat deze modellen kleiner van stuk zijn, wil dat niet zeggen dat de luxe minder is. Deze spa modellen zijn van veel gemakken voorzien. Daarnaast bepaald u zelf welke kleur kuip en omkasting u bij uw jacuzzi wil hebben.

Kortom deze modellen zijn voorzien van veel opties en bieden u dus alle mogelijkheden die u nodig heeft.

Meer weten over het aanbod van Sunspa?

Kom gerust eens vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Nederland of België en bekijk het gehele aanbod van Sunspa.

Onze showroom medewerkers zijn meerdere dagen voor u klaar om u te voorzien van informatie en advies.

Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend altijd een e-mail sturen naar info@sunspabenelux.nl