Creëer uw eigen wellness tuin

Wij bij Sunspa Benelux horen steeds vaker van onze klanten dat ze echt opzoek zijn naar een totaal wellness plaatje in hun eigen tuin. Bij een absolute wellness tuin denkt u natuurlijk aan pure ontspanning.

Sunspa Benelux verkoopt producten die hier perfect op kunnen aansluiten en met onze sauna’s, jacuzzi’s, zwemspa’s en overkapping modellen kunt u uw eigen wellness tuin creëren naar uw smaak en wensen. Ik zal u wat informatie over de verschillende producten verstrekken.

Ons jacuzzi assortiment

In ons assortiment zitten vele verschillende modellen en kleuren die het bekijken en overwegen zeker waard zijn.  Door de vele verschillende modellen vinden onze klanten eigenlijk altijd wel een geschikt model die past bij hun wensen.

Een voordeel van onze spa’s is dat de cover (afdekhoes) bij de aankoop is inbegrepen. Hetzelfde geldt ook voor een trapje om zo makkelijk in en uit de jacuzzi te stappen. De prachtige verlichting in onze baden zorgt voor een fantastische wellness sfeer in uw tuin.

Ons zwemspa assortiment

Wij bij Sunspa Benelux vinden een zwemspa een absolute meerwaarde voor uw tuin. Het is een fantastische kruising tussen een jacuzzi en zwembad en er zijn zelfs zwemspa modellen met apart jacuzzi gedeelte wat natuurlijk ideaal is voor als u dit absoluut in uw wellness plaatje terug wil zien.

We hebben vele modellen met verschillende functies en indelingen dus ook hier heeft u de geruime keuze om het naar uw smaak te maken, u kunt er ook voor kiezen om de zwemspa in te graven mocht u dit mooier vinden.

De functies en mogelijkheden van elk zwemspa model vindt u terug in de productomschrijving op onze website.

Ons sauna assortiment

Een infrarood sauna, Finse sauna, sauna pod of toch een prachtige barrelsauna we hebben ze allemaal in verschillend afmetingen en vormen. Een prachtige sauna past absoluut in een wellness tuin, een sauna is ook het eerste product waar onze klanten aan denken bij het woord wellness en hoe lekker is het om dat in uw eigen tuin te hebben.

infraroodsauna

Een infraroodsauna is natuurlijk heerlijk als u lekker even de spieren wilt ontspannen of misschien wel medische klachten heeft en uw is aangeraden om een infrarood sauna te gaan gebruiken, dan bent u bij het goede adres met vele modellen vindt u misschien wel de geschikte voor u,  vaak zien we dat onze klanten die opzoek zijn naar een sauna met therapeutische werking voor onze infrarood modellen gaan. Een echte aanrader de infraroodsauna’s!

Finse sauna

Maar ook een Finse sauna is natuurlijk heerlijk als u echt op zoek bent naar warmte waar de Finse sauna natuurlijk voor gemaakt is, Een Finse sauna is puur ontspannen. De mogelijkheden en functies vindt u terug in de productomschrijving op onze website.

Sauna pod

Bij onze sauna pods kunt u ervoor kiezen om een elektrische kachel erin te plaatsen of er ook een heerlijke Finse sauna van te maken mocht dit uw wens zijn is dat zeker mogelijk vanwege de unieke vorm van de sauna pod is dit ook een absolute aanwinst voor uw tuin.

Barrel sauna

Ook een barrel sauna heeft een unieke maar werkelijk prachtige vorm in verschillende maten en modellen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een infrarood barrel of en combinatie barrel, het laatste wordt vaak gekozen want het is natuurlijk fantastisch dat je de twee kan combineren zodat u elke functie kan gebruiken en van kunt genieten. Wilt u terwijl u in de sauna zit naar u prachtige wellness tuin kijken is de panorama barrel perfect geschikt voor u deze barrel heeft een glazen bol waar u heerlijk door naar buiten kan staren tijdens dat u heerlijk aan het ontspannen bent.

Overkappingen

Een overkapping is natuurlijk heel functioneel voor een wellness tuin misschien wel om een jacuzzi of zwemspa mee te overdekken of om lekker als zithoek te gebruiken, we hebben verschillende maten in de kleuren zwart en wit, U kunt er ook voor kiezen om screens in uw overkapping te laten zetten zodat u als het waait lekker uit de wind van uw overkapping kunt blijven genieten.