Creëer uw eigen wellness tuin

Door de onzekerheid over het oplopend aantal coronabesmettingen in binnen- en buitenland, de aanpassingen van reisadviezen en onduidelijkheden rondom de coronaregels in andere landen, blijven veel Nederlanders en Belgen tijdens de vakantieperiodes in eigen land.

Dat is uiteraard erg jammer, maar toch lijkt men erin te slagen het gewenste plezier en de gewenste ontspanning in eigen land en zelfs in eigen huis te vinden.

Steeds vaker horen we namelijk dat onze klanten het ‘vakantiegevoel’ naar hun eigen tuin willen halen door een jacuzzi in de tuin.

Sommige klanten kiezen er zelfs voor om hun tuin om te toveren tot een heuse wellness plek met zowel een jacuzzi als een buitensauna.

Ideaal om alles even aan uzelf voorbij te laten gaan en te genieten van pure ontspanning.

Een bijkomende voordeel van een eigen jacuzzi en/of sauna in uw tuin is dat u niet alleen tijdens de vakantieperiodes ervan kunt genieten, maar het gehele jaar door.

Zowel in de lente- en zomermaanden als in de herfst- en wintermaanden kunt u namelijk gebruik maken van zowel een jacuzzi als sauna.

Sunspa Benelux helpt graag iedereen bij het realiseren van een eigen ‘wellness tuin’. Of het nu gaat om het plaatsen van alleen een jacuzzi, het plaatsen van een buitensauna of om beide. Bij Sunspa weet u zeker dat u zorgeloos en ontspannen kunt genieten van jarenlang wellness plezier.

Voor ieders budget en voor ieders wensen hebben wij een passend aanbod spa’s en sauna’s.

Benieuwd geworden? Bekijk dan eens onze spa modellen of infraroodsauna of barrelsauna modellen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Sunspa Python