Zwemspa ingebouwd in Villa Gometz

Sunspa Benelux heeft onlangs een zwemspa geleverd op een zeer bijzondere locatie. In de tuin van Residence Gometz is het zwemspa paradepaardje van Sunspa, de Zwemspa Alicante, ingebouwd.

In de ruime tuin bevinden zich onder andere een zwemspa met een apart zwembad en Jacuzzi gedeelte, een trampoline, een glijbaan en een buitenhaard. Aan ontspanning en plezier heeft u dus niets te klagen wanneer u in deze schitterende villa verblijft.

Gelegen in het plaatsje Campagne les Hesdin in de Zeven Valleien in Frankrijk, bevindt Residence Gometz zich op 20 minuten van de zee met veel verschillende badplaatsen en winkels. De omgeving wordt gekenmerkt door een zeer heuvelachtige en gevarieerd landschap met afwisselende bossen, weilanden, riviertjes en kleinschalige landbouw- en veeteelt. Iets wat u niet direct zou verwachten als u over de A1 van Lille naar Parijs of over de A16 van Calais naar Parijs rijdt.

Het huis is de ideale uitvalsbasis voor excursies te voet, per fiets, auto of per kano in de prachtige heuvelachtige omgeving van de zeven valleien. In de bocht van de vele wandelroutes en fietstochten vindt u een landschap van heuvels en akkers, kleine dorpjes, bossen en ontdekt u de wouden van Hesdin Crecy-en-Ponthieu, de valleien van de Course, de Authie, de Planquette.

Wilt u tot rust komen en genieten van een prachtige omgeving in Frankrijk? Dan is Villa Gometz iets om zeker eens te overwegen!