Zwemspa seizoen van start

De lente is begonnen en het lekkere weer lijkt steeds meer door te breken in Nederland en België. Ook het “Jacuzzi seizoen”  is weer begonnen. Ondanks dat de therapeutische effecten van een Jacuzzi in de koudere maanden groter is, zien we toch vaak dat juist in de warmere maanden van het jaar veel mensen gebruik er van maken. En dat is niet zo gek natuurlijk, wat hoe lekker is het om op een warme dag te genieten van een lekker, verkoelende spa in je eigen tuin.

Voor de mensen die meer ruimte willen (maar ook hebben), komt er een ander uniek wellness product om de hoek kijken. Het is een combinatie van een zwembad en een spa. We hebben het nu over de zwemspa, eeen unieke combinatie van zwemmen, relaxen en zoveel meer. Een zwemspa is een stuk groter dan een doorsnee Jacuzzi en lijkt qua afmetingen op een zwembad.

In het zwemspa assortiment van Sunspa vindt u diverse modellen terug in uiteenlopende afmetingen en indelingen. De meeste zwemspa’s hebben een in elkaar vloeiende zwem- en spa gedeelte. Het grootste model, de Zwemspa Alicante, heeft een apart zwem- en Jacuzzi gedeelte.

Energiezuinig

Naast de beste materialen en onderdelen zijn de zwemspa’s van Sunspa ook de meest energiezuinige zwemspa’s op de markt. Doordat de spa volledig full foam geïsoleerd is blijft de warmte behouden en hoeven de pompen minder hard te werken. Daarnaast beschikken de zwemspa’s allen over de meest energiezuinige, stille circulatiepomp(en) en worden de spa’s geleverd met een cover die alles volledig afschermt. Zo wordt waterverdamping voorkomen en blijft de temperatuur van het water constant. Zo wordt het energieverbruik geminimaliseerd en worden de kosten laag gehouden.

Inbouwen

Een zwemspa neemt een behoorlijke plek in uw tuin in. Heel veel mensen kiezen er daarom voor om de zwemspa in te bouwen in de grond. De kosten voor het realiseren van deze inbouw kunnen zeer laag blijven doordat er enkel een laag van beton op de bodem gegoten hoeft te worden. Dit is het draagvlak van de swimspa op staat.

Bij het inbouwen van een zwem spa is het wel van belang dat u rondom ruimte overhoud of toegang behoud tot de kant waar het besturingssysteem (en soms besturingssystemen) is gevestigd. Zo kunnen onze monteurs en uzelf er te allen tijde bij mocht er een onderdeel van de zwemspa vervangen moeten worden.

Een zwemspa inbouwen levert een uniek plaatje op in uw tuin!