• Jaccuzi aanbiedingen

    Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige jacuzzi’s tegen de meest voordeligste prijzen? Bij Sunspa Benelux hebben we de beste jacuzzi aanbiedingen. Kom langs bij een van onze showrooms in Nederland of België en laat u adviseren door onze jacuzzispecialisten.

Onze jacuzzi showrooms

Met 4 jacuzzi showrooms in Nederland en 5 in België is er altijd een Sunspa Benelux showroom in de buurt. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze jacuzzi’s, zwemspa’s, overkappingen en covers. U bent zowel zonder als met afspraak welkom. Maak een afspraak met een van onze medewerkers om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben om u van professioneel advies te voorzien.

Jacuzzi aanbieding

Door onze zwemspa en jacuzzi aanbiedingen profiteert u niet alleen van de voordeligste prijzen, maar geniet ook van de volgende voordelen:

  • U ontvangt een gratis jacuzzi cover*
  • U ontvangt een gratis trapje, om eenvoudig in uw jacuzzi te stappen*
  • U ontvangt een gratis filter, zodat uw water zo schoon mogelijk blijft*
  • U krijgt de mogelijkheid om uw jacuzzi gratis in ons magazijn op te slaan
  • Uw jacuzzi geleverd en geïnstalleerd door onze eigen monteurs
  • We zijn altijd bereikbaar voor vragen

*Deze actie geldt uitsluitend op de Sunspa, MySpa, FOX Spa en zwemspa modellen
* Deze actie is niet geldig op de Enjoy Spa/Spa Pro, Goldline en
jacuzzi outlet/showroom modellen
* Acties kunnen niet gecombineerd worden
* Vraag naar de voorwaarden door contact op te nemen met één van onze showrooms

Jacuzzi modellen

We bieden jacuzzi’s aan uit 4 verschillende collecties: Sunspa jacuzzi’s, Enjoy Spa jacuzzi’s, MySpa jacuzzi’s en Fox Spa jacuzzi’s. Iedere jacuzzi is geheel naar wens samen te stellen, zodat hij perfect past bij uw wensen en tuin. Zo kiest u voor de gewenste uitvoering, het gewenste aantal jets, de kleur van de omkasting en de kleur van de kuip. Voor de beste jacuzzi aanbiedingen verwelkomen we u graag in een van onze showrooms. Benieuwd naar ons aanbod? Op onze website vindt u onze verschillende jacuzzi modellen.

Laagste prijsgarantie
Meeste modellen direct leverbaar
Beste kwaliteit & service
Gratis cover & opstaptrapje
Gratis magazijn opslag

Jacuzzi installatie

Heeft u gebruik gemaakt van een van onze jacuzzi aanbiedingen? Sunspa Benelux levert en installeert uw jacuzzi graag voor u. Zo weet u zeker dat hij op de juiste manier is geïnstalleerd en meteen klaar is voor gebruik.

Uw jacuzzi buiten

Een jacuzzi is het hele jaar door buiten te gebruiken. Ervoor zorgen dat u geen last heeft van felle zon of een hevige regenbui? Dan is een jacuzzi overkapping de ideale oplossing.

Uw jacuzzi binnen

Het binnenshuis installeren van uw jacuzzi is mogelijk, mits de ruimte en de jacuzzi voldoen aan een aantal voorwaarden. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Gratis magazijnopslag

Wilt u profiteren van onze jacuzzi aanbieding(en), maar schikt het lever moment niet? Geen probleem! Bij Sunspa Benelux slaan we uw gekochte jacuzzi, zwemspa of spa bubbelbad graag gratis voor u op in ons magazijn.

We leveren uw spa wanneer het u uitkomt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze jacuzzi aanbiedingen, spa modellen of onze service? Stel ze direct door contact op te nemen of kom langs in een van onze showrooms.

Contact