Waarom een hammam?

Sauna op maat

Of het nu gaat om een infrarood sauna, een Finse sauna of een combinatie sauna op maat voor bij u thuis of voor professioneel gebruik, bij Sunspa Sauna bent u op het juiste adres voor al uw sauna op maat toepassingen.

Naast ons reguliere sauna aanbod leveren wij ook sauna’s die geheel naar uw eigen wensen samengesteld kunnen worden. Zo kunt u onder andere zelf de afmetingen, indeling, houtsoort en opties bepalen. Indien gewenst en nodig komen wij bij u thuis om de sauna op te meten.

Onze eigen monteurs hebben jarenlange ervaring in de wellness branche, met in het bijzonder de vervaardiging, levering en plaatsing van sauna’s. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde leveranciers. Een voorbeeld hiervan is The Cerdic Company BV.

Wanneer u kiest voor een sauna op maat, bent u bij ons dus altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige maatwerk sauna.

Upload Image...
Upload Image...

Maatwerk sauna’s

Onze specialisten zorgen voor het ultieme eindproduct dat aan al uw wensen en behoeften voldoet. Zo zijn er tal van mogelijkheden om de sauna geheel naar wens aan te passen. denk aan digitale besturing i.p.v. opgebouwde besturing, saunakachels, infraroodstralers, kleurentherapie, sterrenhemel, aangepaste afwerking en maten, onderdelen en accessoires, bekleding enz.

Van kleine tot grote projecten, Sunspa Sauna zorgt voor een persoonlijke wellness sensatie tot in de kleinste details. Van idee tot fysieke realisatie. U kunt met onze jarenlange ervaring rekenen op een geweldig resultaat. Door gebruik te maken van alleen de beste onderdelen en materialen bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw sauna op maat.

Wenst u meer informatie over onze sauna op maat oplossingen? Kom dan eens geheel vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Nederland of België.

Ook kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.