Een jacuzzi biedt vele voordelen

Een jacuzzi kopen… wie wilt dat nu niet? Er zijn veel mensen die hier van dromen, maar veel mensen weten niet dat deze droom misschien dichterbij is dan men zou denken.

Veel mensen denken namelijk nog steeds dat een jacuzzi kopen onmogelijk is, het veel onderhoud vergt en hele dure energiekosten met zich mee brengt. Dit is deels waar. Een jacuzzi aanschaffen is namelijk geen alledaagse uitgave.

Echter biedt Sunspa Benelux voor bijna iedere portemonnee een passend jacuzzi model aan. Daarnaast is het een uitgave die u éénmalig doet, om vervolgens jarenlang te kunnen genieten van de vele voordelen die een jacuzzi te bieden heeft.

In deze blog sommen we deze voordelen op en lichten we deze nader toe.

WEG MET STRESS

In onze hedendaagse maatschappij komt men nauwelijks meer toe aan een moment van ontspanning en rust. Vertoeven in een jacuzzi biedt u de totale ontspanning, welzijn en plezier.

Even lekker niets doen en genieten van het heerlijk verwarmde water, bubbels en massagejets. Weg met de stress!

IDEAAL VOOR UW GEZONDHEID EN WELZIJN

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de combinatie van warm water, bubbels en massage kan bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van klachten (zoals stress, rug- en nekklachten, atrose, atritis en fibromyalgie).

Het aanwezige warme water zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop stimuleert. Dit zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen.

Een jacuzzi kopen is dan ook een echte aanrader om verlichting te geven bij diverse pijnklachten en aandoeningen.

GENIET VAN AROMATHERAPIE EN LICHTTHERAPIE

Het is bij onze jacuzzi’s mogelijk om zowel aromatherapie als lichttherapie toe te passen. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen met gebruikmaking van essentiële oliën.

Onze jacuzzi’s beschikken over een aroma dispenser waar u etherische oliën aan het water kunt toevoegen. Dit kunnen oliën zijn afkomstig uit kruiden, bladeren, vruchten of bloemen. Afhankelijk van de gewenste oliën komt er een aangename geur vrij. Ook is het mogelijk om enkele druppels direct aan het spa water toe te voegen.

Ook chromotherapie kan worden toegepast in onze jacuzzi’s. Middels het aanwezige besturingssysteem kunt u namelijk kiezen uit verschillende kleurenprogramma’s. Chromotherapie is een vorm van kleurentherapie dat ervan uit gaat dat verschillende kleuren gebruikt kunnen worden om een verstoorde energiebalans in het lichaam te herstellen. Hierdoor kunnen bepaalde klachten worden verlicht of zelfs verdwijnen.

HET HELE JAAR DOOR GENIETEN

U kunt het gehele jaar genieten van een jacuzzi of zwemspa. Dit komt omdat het een niet seizoensgebonden product is. Dit komt mede door de vaste watertemperatuur (rond de 38 ℃). U kunt deze temperatuur zelf ook lager of hoger (tot maximaal 40 ℃) instellen.

Wat veel mensen niet weten is dat juist in de koudere maanden van het jaar, de effecten op de gezondheid het grootst zijn.

WEINIG ONDERHOUD NOODZAKELIJK

Een jacuzzi behoeft zeer weinig onderhoud. U hoeft dus ook geen hele dure onderhoudsproducten te kopen. Met waterbehandelingsproducten zoals chloortabletten en enkele (aanbevolen) onderhoudsproducten waaronder pH, kunt u het water in uw spa schoon en gezond houden.

Sunspa Benelux adviseert haar klanten daarnaast om het water in uw jacuzzi 2 tot 3 keer per jaar te verversen.

EYECATCHER IN UW TUIN OF ANDERE LOCATIE

Naast de vele voordelen op uw gezondheid en welzijn is het natuurlijk ook zo dat een jacuzzi in uw tuin of andere locatie een echte ‘eyecatcher’ is.

Onze jacuzzi’s zijn geheel naar wens samen te stellen qua kuip- en omkasting kleuren. Zo past uw jacuzzi geheel in het ontwerp van uw tuin.

ALLE VOORDELEN VAN EEN JACUZZI OP EEN RIJTJE

De voordelen van een jacuzzi kopen op een rijtje:

  • Vermindert stress
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Ontspant spieren en gewrichten
  • Aromatherapie mogelijk
  • Het hele jaar door genieten
  • Plezier en ontspanning voor iedereen
  • Behoeft weinig onderhoud
  • Eyecatcher in uw tuin
jacuzzi met een open cover en een opstaptrapje