Het gebruik van een jacuzzi cover

Droomt u ook van een eigen jacuzzi? Wilt u zorgeloos genieten van wellness in eigen tuin? Dan is de aanschaf van een jacuzzi een geweldig idee!

Echter blijft de aanschaf van een jacuzzi een heuse investering, belangrijk dus dat u uw jacuzzi goed beschermt. Dit zodat deze zo lang mogelijk mee gaat. Daarnaast is een jacuzzi cover ontzettend belangrijk voor het behouden van de warmte. Hierdoor kunt u op uw energiekosten besparen. Het gebruik van een jacuzzi cover is daarom altijd aan te raden.

Minder vuil in uw jacuzzi

Wij raden altijd aan om een jacuzzi cover aan te schaffen. Zeker in een tuin waar veel bomen staan is het slim om de jacuzzi direct na gebruik af te sluiten tegen vuil. Hierbij kunt u denken aan vuil zoals bladeren en takjes welke ook kleine beschadigingen aan de kuip kunnen veroorzaken. Een cover biedt bescherming tegen deze vorm van schade. Een jacuzzi cover zorgt daarnaast ook voor het beter intact houden van de waterkwaliteit. Dit resulteert in een hygiënisch bad. Laat daarom altijd de cover op de jacuzzi zitten als u hem niet gebruikt!

Energiekosten besparen

Een jacuzzi cover biedt niet enkel bescherming tegen schade, het zorgt ook voor kostenbesparing op uw energierekening! Erg handig in deze tijd van hoge energiekosten. Een afdekcover zorgt namelijk voor een extra isolatielaag, dan blijft het water langer warm. De cover houdt regen en kou tegen waardoor het water minder snel afkoelt. Dat wil zeggen dat er minder energie verbruikt wordt om uw water op een heerlijk warme temperatuur te houden. Dit zorgt voor de vermindering van de energiekosten.

Extra veiligheid

Doordat de cover een jacuzzi volledig afsluit biedt het ook extra veiligheid voor uw jonge kinderen en/of huisdieren bijvoorbeeld. Uw kinderen kunnen veilig spelen in de tuin, ook als u even geen tijd heeft om op te letten. Door dat stukje extra stukje veiligheid kunt u met een gerust hart uw kinderen in de tuin kunt laten spelen.

Kwaliteit van de cover

Bij Sunspa bieden we kwalitatief hoogwaardige jacuzzi covers aan tegen een scherpe prijs. De binnenkant van onze covers is gemaakt uit EPS-100 isolatieplaten. Dit betreft isolatieplaten met een zeer hoge isolatiewaarde (hoger dan de meeste andere covers). De hoes van de spa cover wordt bekleed met hoogwaardig vegan-leer. Dit materiaal is goed bestand tegen de meeste weersinvloeden waardoor onze covers lang mee gaan. Om de kleur en uitstraling van de cover zo lang mogelijk te behouden raden wij wel altijd aan om een UV protector te gebruiken.

De jacuzzi covers van Sunspa Benelux

Sunspa Benelux biedt een breed assortiment van jacuzzi covers aan. Voor iedere jacuzzi die wij verkopen hebben wij een passende cover, welke bij alle jacuzzi modellen gratis wordt meegeleverd! De covers worden aangeboden in verschillende kleuren en deze mag u uiteraard zelf uitkiezen. De jacuzzi covers zijn ook los te bestellen via https://www.bubbelbad-onderhoudsproducten.nl/  of in een van onze 9 showrooms!

5.250,00
 • 3 personen
 • 200 x 150 x 74 cm
 • 37 jets
Toevoegen aan vergelijking
5.750,00
 • 6 personen
 • 200 x 200 x 83 cm
 • 45 jets
Toevoegen aan vergelijking
5.950,00
 • 5 personen
 • 200 x 200 x 83 cm
 • 54 jets
Toevoegen aan vergelijking
6.450,00
 • 6 personen
 • 228 × 228 × 88 cm
 • 67 jets
Toevoegen aan vergelijking