Ontdek de voordelen van ijsbaden

IJsbaden zijn een opkomende trend in de wellnesswereld, en Sunspa Benelux biedt verschillende opties aan voor wie deze koude therapie wil ervaren. Hier zijn vijf redenen waarom ijsbaden van Sunspa Benelux een geweldige toevoeging zijn aan je wellnessroutine. Ontdek de voordelen van ijsbaden!

Gezondheidsvoordelen:

Het nemen van ijsbaden lijkt niet alleen fysieke voordelen te hebben, maar ook een positief effect te hebben op de mentale gezondheid. IJsbaden in de ochtend zorgt voor een scherpe blik doordat de kou leidt tot een verhoogde hartslag, verhoogde bloeddruk en versnelde ademhaling. De dag begint op deze manier met een overwinning.
Het gebruiken van een ijsbad na je werkdag, kan daarentegen weer zorgen voor een reset.

Herstel na intensieve training:

Voor atleten zijn ijsbaden een effectieve manier om spierpijn en ontstekingen te verminderen na intense trainingssessies. Ijsbaden zorgen ook voor een sneller spierherstel en betere atletische prestaties. Sunspa Benelux biedt verschillende ijsbaden die perfect zijn voor post-workout herstel.

Stressverlichting:

Een ijsbad kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

Fysieke pluspunten:

Naast de vele voordelen die in de blog al vermeld staan, biedt het ijsbaden ook pluspunten voor uw immuunsysteem. Zo zorgt iedere dag 30 seconden ijsbaden al voor 29% minder ziekteverzuim, het afweersysteem wordt verbeterd door de kou die u ervaart in het bad.

Ook is de kou van invloed op afvallen. Zo activeert kou de bruine vetcellen in het lichaam, wat gezonde vetten zijn, om energie om te zetten tot warmte. Op deze manier kunt u afvallen.

Verbeterde slaapkwaliteit:

Het nemen van een ijsbad kan de slaapkwaliteit verbeteren door het lichaam te helpen ontspannen en tot rust te komen. Een ijsbad is een effectieve manier om te ontspannen. Tijdens het gebruik van het ijsbad komen er twee hormonen vrij die helpen bij het reguleren van de bloeddruk. Dit kan leiden tot diepere en meer herstellende slaap.

Compleet assortiment:

Sunspa Benelux biedt een uitgebreid assortiment ijsbaden, inclusief complete sets en accessoires om je ijsbadervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een compact ijsbad voor thuisgebruik of een volledige set voor professioneel gebruik, Sunspa Benelux heeft het allemaal.

IJsbaden van Sunspa Benelux:

Bij Sunspa Benelux bieden wij 2 nieuwe ijsbaden aan dit zijn de All-in-one-icebath en de Icetub Yakon. Echter zijn de twee ijsbaden wel verschillend: zo is de kuip van de all-in-one-icebath van hout en alluminium. De kuip van de Ice tub yakon is van Acryl en daarnaast beschikt het model over 2 jets.
De All-in-one-icebath kost slechts € 4.995,00 en de Ice tub yakon kost €5.995,00.

Bent u nog niet bekend met ijsbaden dan adviseren wij rustig aan te beginnen dus bijvoorbeeld eerst beginnen met 30 seconden tot 1 minuut en het zo op te bouwen tot een aanbevolen duur van 10 tot 15 minuten.

  • 3 personen
  • 220 x 211 x 82 cm
  • 20 jets
Toevoegen aan vergelijking
  • 1 persoon
  • 180 x 74 x 75 CM
  • 0 jets
Toevoegen aan vergelijking

Kortom, ijsbaden van Sunspa Benelux zijn niet alleen trendy, maar bieden ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen en kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je wellnessroutine.