Een jacuzzi op uw balkon of dakterras

Kan u een jacuzzi op uw balkon zetten?

Wilt u graag een eigen jacuzzi, maar heeft u geen eigen tuin? Dat hoeft geen probleem te zijn. Verschillende spa modellen zijn uiterst geschikt om geplaatst te worden op een balkon of dakterras. Zo zijn er genoeg mogelijkheden, maar moet u ook rekening houden met een aantal belangrijke punten. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Waar moet u op letten voor de installatie van een spa op uw balkon of dakterras

Ten eerste is het gewicht van de spa erg belangrijk. Zo zijn de lichtste spa modellen gevuld al vaak rond de 850 kg. Het is daarom van groot belang om van te voren een deskundig persoon langs te laten komen, om te controleren of uw balkon of dakterras geschikt is voor een jacuzzi. Ook is het nodig om de juiste stroomvoorziening te hebben voor de jacuzzi. De stroomvereisten voor iedere spa zijn verschillend, daarom is het erg belangrijk om van te voren te controleren welke mogelijkheden u heeft. 

Jacuzzi dakterras

Als derde de watertoevoer en afvoer. De spa zal gevuld moeten worden bij de plaatsing en daarnaast eens in de zoveel tijd ververst moeten worden met nieuw water. Tot slot is het belangrijk dat u rekening houdt met de mogelijkheden voor een hijskraan. Jacuzzi’s die geplaatst moeten worden op hoogtes worden vaak neergezet door een kraanbedrijf. Het is hierbij van groot belang om rekening te houden met de afstand en hoogte die de kraan moet kunnen bereiken.

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over al deze aspecten, wij kijken natuurlijk graag met u mee over welke opties uw balkon of dakterras te bieden heeft!

Welke spa modellen zijn geschikt voor uw balkon of dakterras

Dit is natuurlijk lastig om te beantwoorden doordat ieder balkon of dakterras verschillende eigenschappen heeft. Vaak is de ruimte enigszins beperkt, waardoor er automatisch gekeken wordt richting de kleinere modellen jacuzzi’s. Deze modellen bieden vaak plek voor 2 of 3 personen. Deze spa’s hebben dan ook ideale smalle vormen om geplaatst te kunnen worden bij u op het balkon of terras. Ook in deze categorie spa’s zijn er nog veel verschillende opties. Zo is er in ons assortiment keuze uit 3 verschillende merken: Sunspa, Enjoy Spa of MySpa.

Enjoy Spa

Gaat u graag voor een vrij simpele uitvoering van een jacuzzi, dan is de Enjoy Spa M1 een uitstekend model voor uw balkon of dakterras. Deze jacuzzi heeft de ideale vorm om in een beperkte ruimte geplaatst te worden en heeft daarnaast genoeg opties om optimaal te kunnen genieten.

Sunspa

Gaat u graag voor een iets luxer model, dan komt u al snel uit bij de opties van het merk Sunspa. De Sunspa New York, Sunspa San Marino 1  of Sunspa San Marino 2 zijn ook perfecte modellen voor uw balkon of dakterras. Deze modellen hebben net wat meer opties dan de Enjoy Spa M1 waardoor uw comfort nog verder uitgebreid kan worden.

MySpa

Mocht u graag een spa hebben met alle opties die mogelijk zijn, dan gaat u al snel richting de MySpa jacuzzi’s. Binnen dit merk zijn er twee modellen die uiterst geschikt zijn:
de MySpa Nashville of MySpa Boston. Deze twee spa’s voorzien u van het perfecte comfortgevoel door alle extra opties die deze jacuzzi’s te bieden hebben.

Mocht u na het lezen van deze blog nog vragen hebben twijfel niet en neem vooral contact op met één van onze showrooms.

3.895,00
 • 3 personen
 • 200 x 150 x 75 cm
 • 25 jets
Toevoegen aan vergelijking
6.495,00
 • 5 personen
 • 200 x 200 x 83 cm
 • 51 jets
Toevoegen aan vergelijking
8.250,00
 • 5 personen
 • 212 x 212 x 89 cm
 • 65 jets
Toevoegen aan vergelijking
9.950,00
 • 5 personen
 • 236 x 236 x 96 cm
 • 99 jets
Toevoegen aan vergelijking