Ice baths – IJsbaden

Bent u op zoek naar de ultieme manier om je herstel te verbeteren en uw gezondheid een boost te geven? Zoek niet verder! Met onze ijsbaden kunt u zorgeloos genieten van alle voordelen die een ijsbad te bieden heeft. Komt vrijblijvend langs in één van onze showrooms voor een antwoord op al uw vragen. Lees meer…

4.995,00
  • 1 persoon
  • 180 x 74 x 75 CM
  • 0 jets
Toevoegen aan vergelijking
5.995,00
  • 1 persoon
  • 212 x 102 x 81 CM
  • 2 jets
Toevoegen aan vergelijking

Waarom een ijsbad?

IJsbaden zijn een opmars aan het maken en dat is niet voor niets. Inmiddels is er veel bekend over de voordelen van een ijsbad en hier kunt u nu ook zelf thuis van profiteren.

Onze ijsbaden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een ingebouwde chiller. Hierdoor blijft het ijsbad altijd op de gewenste temperatuur zodat u te all tijde gebruik kunt maken van het ijsbad. Daarnaast beschikken beide modellen over een filtersysteem waardoor het water, mits het wekelijks goed onderhoud aan gepleegd wordt, pas na zo'n 8 tot 12 weken ververst hoeft te worden.

Met verschillende formaten en functies zijn ze perfect aan te passen aan uw ruimte en behoeften. Of u nu atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een fitnessliefhebber bent die herstel serieus neemt of gewoon op zoek bent naar een gezonde levensstijl, een ijsbad is de investering meer dan waard.

Ice-bath

Waarom een ijsbad?

ijsbad

IJsbad kopen?

Een ijsbad kent vele voordelen. Zo helpt een ijsbad het herstellen van uw spieren na intensieve training of activiteit. Het koude water helpt ontstekingen te verminderen en verbeterd de bloedcirculatie.


Het verhoogd uw energieniveau:
door regelmatig een ijsbad te nemen. Het koude water stimuleert uw lichaam door endorfines vrij te maken, waardoor u zich energieker en alerter zult voelen.

Versterkt immuunsysteem: blootstelling aan kou kan uw immuunsysteem versterken, waardoor u minder vatbaar bent voor verkoudheid en andere ziekten. Dit komt doordat de koude prikkels het lichaam helpen om beter om te gaan met stress.

Makkelijk thuisgebruik: door een ijsbad thuis te hebben, kunt u op elk moment profiteren van de voordelen van koudetherapie. Het ijsbad is klein van formaat dus past in elke tuin.

De voordelen van een ijsbad

Ijsbaden bieden tal van gezondheidsvoordelen die misschien verrassend zijn voor wie er nog niet bekend mee is.

Wist u bijvoorbeeld dat het nemen van een ijsbad kan helpen bij het verminderen van spierpijn en ontstekingen na inspanning? Bovendien stimuleert het de bloedsomloop, wat de algehele gezondheid van het hart en de bloedvaten ten goede komt.

Maar het zijn niet alleen de fysieke voordelen die indruk maken. Het nemen van een ijsbad kan naast uw mentale scherpte, ook uw immuunsysteem versterken. Het kan zelfs helpen bij gewichtsverlies door het activeren van bruine vetcellen in het lichaam.

Dus, als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw gezondheid te bevorderen en uw welzijn te verbeteren, overweeg dan eens een verfrissend ijsbad.

Gezondheidsvoordelen

Het nemen van ijsbaden lijkt niet alleen fysieke voordelen te hebben, maar ook een positief effect te hebben op de mentale gezondheid. Het gebruik maken van een ijsbad kan ervoor zorgen dat u een verhoogd hartslag, verhoogde bloeddruk en versnelde ademhaling heeft en dit is goede manier om uw fysiek te trainen.

Fysieke pluspunten: mocht u iedere dag 30 seconden gebruik maken van een ijsbad zorgt dat voor 29% minder ziekteverzuim, het afweersysteem wordt verbeterd door de kou die u ervaart in het bad. U herstelt sneller van intensieve trainingen.

Ook is de kou van invloed op afvallen. Zo activeert kou de bruine vetcellen in het lichaam, wat gezonde vetten zijn, om energie om te zetten tot warmte. Op deze manier kunt u afvallen.

Verbeterde slaapkwaliteit: het nemen van een ijsbad kan de slaapkwaliteit verbeteren doordat het lichaam helpt te ontspannen en tot rust te komen.

Voor meer informatie over alle voordelen van een ijsbad, kunt u onze blog lezen.

ijsbad

Vragen over een ijsbad?

Geen vraag is ons te gek! Neem contact met ons op of maak een afspraak bij een Sunspa showroom bij u in de buurt.
We helpen u graag met al uw vragen.